Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ....!!! ΒΙΝΤΕΟ: ΤΟΥΡΚΟΣ ΑΥΝΑΝΙΖΕΤΑΙ ΧΑΖΕΥΟΝΤΑΣ ΚΟΠΕΛΑ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΠΟΥ ΦΟΡΑΕΙ ΣΟΡΤΣ! ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΙΥΝ ΤΑ ΣΟΡΤΣ ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ!

Σε κάμερα ασφαλείας στο Νάζιλλι του Αϊδινίου, καταγράφηκε ο δημοτικός υπάλληλος καθαριότητας Χ.Σ. , ο οποίος όταν είδε σε μπαλκόνι ...







Σε κάμερα ασφαλείας στο Νάζιλλι του Αϊδινίου, καταγράφηκε ο δημοτικός υπάλληλος καθαριότητας Χ.Σ. , ο οποίος όταν είδε σε μπαλκόνι μια κοπέλα με σορτς να κοιμάται, άρχισε να αυνανίζεται. Ο Χ.Σ. συνελήφθη και μετά από την κατάθεση του στην αστυνομία αφέθηκε ελεύθερος.




Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 05:30 στην συνοικία Ζαφέρ. Ο εργαζόμενος στην καθαριότητα το δήμου Αϊδινίου Χ.Σ., την ώρα που πήγαινε με ποδήλατο στην δουλειά του, είδε στον πρώτο όροφο μια τετραώροφης οικοδομής μιαν φοιτήτρια που κοιμόταν στο μπαλκόνι με σόρτς.

Κατέβηκε από το ποδήλατο του, για να βλέπει πιο καθαρά την κοπέλα πήγε στο απέναντι πεζοδρόμιο και εκεί άρχισε να αυνανίζεται. Ο Χ.Σ. φορούσε μάλιστα την φόρμα με το σήμα του δήμου Αϊδινίου. Τον εντόπισε όμως κάποιος από την ίδια πολυκατοικία και κάλεσε την αστυνομία. Ο Χ.Σ. όταν ήρθε η αστυνομία ανέβηκε στο ποδήλατο και προσπάθησε να φύγει αλλά τον συνέλαβαν.

¨ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΚΑΙ ΞΕΚΟΥΡΑΖΟΜΟΥΝ¨

Μετά από καταγγελία της φοιτήτριας Σ.Κ. , ο Χ.Σ. συνελήφθη, μεταφέρθηκε για ιατρικό έλεγχο και ακολούθως στην αστυνομία για κατάθεση. Στην κατάθεση του ο Χ.Σ. δεν αποδέχθηκε τις κατηγορίες και είπε: ¨Πηγαίνοντας με το ποδήλατο κουράστηκα και σταμάτησα για να ξεκουραστώ. ¨ Μετά από την κατάθεση του αφέθηκε ελεύθερος , ενώ έγινε γνωστό πως παρελθόν που περιλαμβάνει σεξουαλικές επιθέσεις και παρενοχλήσεις.



http://tourkikanea.gr

http://dha.com.tr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.