Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΟ ΠΑΛΑΤΙ ΤΟΥ ΜΠΑΚΙΓΧΑΜ! ΕΠΙΘΕΣΗ ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΥ ΜΕ ΣΠΑΘΙ...!!! ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΔΥΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ...

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο άνδρας κρατούσε σπαθί και κατάφερε να τραυματίσει δύο αστυνομικούς, οι οποίοι πραγματοποιούσαν περιπολί...

back





Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο άνδρας κρατούσε σπαθί και κατάφερε να τραυματίσει δύο αστυνομικούς, οι οποίοι πραγματοποιούσαν περιπολία στον περιβάλλοντα χώρο του παλατιού.

Η αντίδραση των υπολοίπων αστυνομικών ήταν άμεση, καθώς ο δράστης εξουδετερώθηκε και συνελήφθη.




Παρ’ ότι ο δράστης έχει συλληφθεί, η περιοχή παραμένει αποκλεισμένη για λόγους ασφαλείας, ενώ γίνεται έλεγχος στους γύρω δρόμους για τυχόν συνεργάτες του άνδρα που επιτέθηκε.

Ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας ενημέρωσε επισήμως ότι έχει συλληφθεί ο δράστης και ότι έχουν τραυματιστεί δύο αστυνομικοί, η ζωή των οποίων δεν βρίσκεται σε κίνδυνο. «Στο σημείο παραμένουν αστυνομικές δυνάμεις για λόγους ασφαλείας», πρόσθεσε.

Παράλληλα, η Μητροπολιτική αστυνομία έχει δώσει εντολή για αυξημένη προσοχή στις μονάδες της, καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν και άλλα χτυπήματα «μοναχικών λύκων».

Λίγο νωρίτερα, σε ένα άλλο περιστατικό, άνδρας δέχθηκε πυροβολισμούς στο κέντρο των Βρυξελλών αφού πρώτα επιτέθηκε με μαχαίρι κατά δύο στρατιωτών, δίχως πάντως να τους τραυματίσει σοβαρά, σύμφωνα με τη δημόσια τηλεόραση του Βελγίου RTBF. crashonline.gr

Όπως ανακοίνωσαν οι τοπικές εισαγγελικές αρχές, ο άνδρας νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Η επίθεση έγινε στη λεωφόρο Εμίλ Ζακμέν στις Βρυξέλλες, όπου οι στρατιώτες πραγματοποιούσαν περιπολία.

Σύμφωνα με την εισαγγελία, ο ύποπτος, ηλικίας 30 ετών, δεν ήταν γνωστός στις αρχές για διασυνδέσεις με τρομοκρατικές οργανώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.