Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΚΥΛΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΣ. ΠΟΙΟΣ;

Εταιρεία μπορεί να φτιάξει κουκλάκι ίδιο με το κατοικίδιό σας! Δείτε στο βίντεο πώς μπορείτε να αποκτήσετε τον δικό σας λούτρινο κλώνο...




Εταιρεία μπορεί να φτιάξει κουκλάκι ίδιο με το κατοικίδιό σας! Δείτε στο βίντεο πώς μπορείτε να αποκτήσετε τον δικό σας λούτρινο κλώνο του σκύλου σας.
Και όμως… ένας από τους δύο σκύλους της παραπάνω φωτογραφίας δεν είναι αληθινός αλλά… κλώνος του. Η εταιρεία «Cuddle Clones» κάνει λούτρινους κλώνους κατοικίδιων ζώων.






Πώς μπορείτε να αποκτήσετε τον δικό σας κλώνο; Απλά αρκεί να στείλετε φωτογραφίες των σκυλιών σας στο email της εταιρείας. Στη συνέχεια, διαλέγετε το είδος της τρίχας που θέλετε να χρησιμοποιήσουν για να το φτιάξουν και σε 6 – 8 εβδομάδες θα παραλάβετε την λούτρινη αντιγραφή του αγαπημένου σας τετράποδου φίλου.

Ο λόγος; Πολλοί θέλουν να έχουν τα αγαπημένα τους κατοικίδια σε λούτρινη μορφή, για να την βλέπουν μόλις αυτά πεθάνουν.«Η ιδέα μου ήρθε γιατί εγώ ήθελα να έχω ένα κουκλάκι ίδιο με το κατοικίδιό μου, τον σκύλο μου, τον Rufus», δηλώνει η ιδρύτρια της εταιρείας, Jennifer Williams. Και η ιδέα έγινε πράξη μόλις ο αγαπημένος της Μεγάλος Δανός έφυγε από τη ζωή.


«Δεν είναι ένα απλό λούτρινο παιχνίδι. Είναι κάτι παραπάνω από αυτό… Πολλοί άνθρωποι που έχουν χάσει τα σκυλιά τους μάς λένε πώς οι κλώνοι τους λειτούργησαν θετικά στην ψυχολογία τους. Καταλαβαίνουμε απόλυτα την επιρροή που έχουν στη ζωή τους», καταλήγει η ίδια.

Η τιμά ξεκινά από 180 δολάρια, μέρος των οποίων πάει σε φιλοζωικές οργανώσεις.

Πηγή βίντεο: Insider art

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.