Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΣΦΙΓΓΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ... ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ: ΧΤΥΠΗΜΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗΣ ΒΑΡΒΑΤΟΤΗΤΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΟΠΑΔΩΝ ΣΤΗΝ ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ

Στο Καρτάγιο της Κόστα Ρίκα οπαδοί δύο ομάδων μάχονται στο δρόμο έξω από το γήπεδο. Οι συγκρούσεις μεταξύ τους είναι ιδιαίτερα σφοδρ...






Στο Καρτάγιο της Κόστα Ρίκα οπαδοί δύο ομάδων μάχονται στο δρόμο έξω από το γήπεδο. Οι συγκρούσεις μεταξύ τους είναι ιδιαίτερα σφοδρές και όποιοι απομονώνονται δέρνονται ανηλεώς.





Όταν εν μέσω των συμπλοκών κάποιος παραπατάει, πέφτει κάτω και τον πιάνουν τέσσερις αντίπαλοι και τον κλωτσούν με μανία στο κεφάλι. Ενώ όμως είναι πεσμένος, ένας τους διώχνει και πετάει με δύναμη μία κοτρόνα στο πρόσωπο του πεσμένου με ξεκάθαρη διάθεση να σκοτώσει. Ο χτυπημένος σηκώνεται, παραπατάει και τελικά σωριάζεται αναίσθητος για να φύγει από το σημείο υποβασταζόμενος από συνοπαδό του.

Όπως μετέδωσε η Mirror η αστυνομία δεν επενέβη ώστε να αποτρέψει τη συγκεκριμένη και άλλες ενέργειες, αλλά πλέον αναζητά τον οπαδό της Heridanio που πέταξε την πέτρα στο κεφάλι του αντιπάλου του, για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Ο άνδρας που πέταξε την πέτρα είναι γνωστός στις δυνάμεις ασφαλείας ως «Γκονζάλεθ» και έχει κατηγορηθεί και στο παρελθόν για ανθρωποκτονία, αλλά κατάφερε να γλιτώσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.