Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΠΟΡΦΥΡΗ ΒΙΒΛΟΣ»: ΕΚΘΕΣΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΛΙΓΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ- ΤΟΥΡΚΙΑΣ!

Πληροφορηθήκαμε την ύπαρξη μίας “ΠΟΡΦΥΡΗΣ ΒΙΒΛΟΥ”, η οποία έχει γραφτεί από τις Μυστικές Υπηρεσίες των Αμερικανικών Ενόπλων Δυνάμεων την...

Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ




Πληροφορηθήκαμε την ύπαρξη μίας “ΠΟΡΦΥΡΗΣ ΒΙΒΛΟΥ”, η οποία έχει γραφτεί από τις Μυστικές Υπηρεσίες των Αμερικανικών Ενόπλων Δυνάμεων την γνωστή
DIA, της οποία περιεχόμενο εξειδικευμένα αναλύει τους κινδύνους για την Πατρίδα μας και τα κυριαρχικά δικαιώματα μας στο Αιγαίο, κάνοντας και δυσοίωνες προβλέψεις!




Να μην ξεχνάμε ότι μέχρι πρόσφατα Διοικητής των Μυστικών Υπηρεσιών των Αμερικανικών Ενόπλων Δυνάμεων DIA ήταν ο πληρωμένος με το ποσό των $530,000.00 από τους Τούρκους, o Αμερικανός Στρατηγός Michael Flynn.

Η “ΠΟΡΦΥΡΗ ΒΙΒΛΟΣ” των Αμερικανών αναφέρει στο επίμαχο σημείο: 
 
“Η Αθήνα και η Άγκυρα θα συνεχίσουν να αδυνατούν να επιλύσουν τα πρακτικά και πολιτικά ζητήματα στο Αιγαίο που υπογραμμίζουν τις εντάσεις μεταξύ των δύο χωρών. Και οι δύο προτιμούν να αποφύγουν τον πόλεμο. Παρ 'όλα αυτά, μια κρίση που αφορά ζητήματα κυριαρχίας του Αιγαίου, και στην Κύπρο θα μπορούσε να εκραγεί και να κλιμακωθεί σε ανεπιθύμητες συγκρούσεις εξαιτίας των αντιληπτών προκλητικών ενεργειών ή των κακών υπολογισμών

.Σε περίπτωση εχθροπραξιών, η Τουρκία και η Ελλάδα περιμένουν και σχεδιάζουν μια σύντομη σύγκρουση (3- 4 ημέρες) και υποθέτουν ότι η διεθνής κοινότητα θα παρέμβει μέχρι τότε για να σταματήσει τις μάχες. Μια τέτοια σύγκρουση, η οποία πιθανότατα θα ξεκινήσει στο Αιγαίο, θα ήταν κατά κύριο λόγο ένας εναέριος και ναυτικός πόλεμος με μια τουρκική επίθεση σε κάποια από τα μικρότερα νησιά του Αιγαίου και ενδεχομένως μια περιορισμένη επιχείρηση εδάφους στη Θράκη. Μια σύγκρουση που θα αρχίζει στο Αιγαίο δεν θα εξαπλωθεί κατ 'ανάγκη στην Κύπρο, αλλά αυτή η επέκταση δεν πρέπει να αποκλειστεί. 

Η Τουρκία αναμένεται να διατηρήσει ποσοτικό και ποιοτικό πλεονέκτημα στις ικανότητες της δύναμης, αν και η Ελλάδα θα κάνει μέτρια βελτίωση στις δυνατότητες της αεροπορίας και της αεροπορικής άμυνας. Οι ελληνικές αγορές στρατιωτικού εξοπλισμού τα επόμενα χρόνια θα μειώσουν τις προοπτικές μιας καταστροφικής ήττας στα χέρια της Τουρκίας”.

Βέβαια δεν χρειάζεται να είσαι σε αμερικανική μυστική υπηρεσία για να αντιληφθείς ότι οι μογγόλοι επιζητούν ένα επεισόδιο, για να αποδείξει και ο σουλτάνος Ερντογάν πόσο ισχυρός είναι. Αλλά οι διεθνείς συνθήκες δεν τους ευνοούν και όπως φαίνεται τουλάχιστον για το επόμενο διάστημα η Άγκυρα θα προχωράει μόνο στις γνωστές μαγκιές της και απειλές, φοβούμενη να προκαλέσει το οποιοδήποτε επεισόδιο. Tavuk ακόμη μια φορά οι τουρκαλάδες, που τους περιμένουμε να λύσουμε μια για πάντα τις διαφορές μας και να τους στείλουμε στις στέπες, εκεί απ’ όπου ήρθαν και μαγάρισαν τα χώματά μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.