Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ Ο ΛΕΜΠΙΔΑΚΗΣ ΚΡΑΤΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ... ΑΥΤΟ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΠΗΓΕΣ ΤΗΣ ΕΛΑΣ

Πολλά τα ερωτηματικά, ακόμα περισσότερα τα σενάρια, πολλές οι ενδείξεις, πολλά τα ξενύχτια, πολύς όμως και ο χρόνος ομηρείας του Μιχά...





Πολλά τα ερωτηματικά, ακόμα περισσότερα τα σενάρια, πολλές οι ενδείξεις, πολλά τα ξενύχτια, πολύς όμως και ο χρόνος ομηρείας του Μιχάλη Λεμπιδάκη. Μετά από πέντε μήνες ομηρείας, η υπόθεση του γνωστού Κρητικού επιχειρηματία παραμένει ανοιχτή, όπως και όλα τα ενδεχόμενα για το μέλλον του. Σύμφωνα με πηγές της ΕΛΑΣ, ο Μιχάλης Λεμπιδάκης εξακολουθεί να κρατείται στην Κρήτη.





Τα δεδομένα σε επίπεδο «διαπραγμάτευσης» δεν έχουν διαφοροποιηθεί ουσιαστικά από την τελευταία φορά που αναφέρθηκε στην υπόθεση θρίλερ το Cretalive. Η στάση των απαγωγέων παραμένει σκληρή και αλαζονική, εμμένοντας στις οικονομικές απαιτήσεις που προβάλλουν έναντι της οικογένειας, την οποία «σφυροκοπούν» ψυχολογικά με φοβερά «σκαμπανεβάσματα» και ύφος, όπως έχουμε ξαναγράψει, παντελώς απαξιωτικό και προσβλητικό.

Οι απαγωγείς, πέντε μήνες μετά την 30η Μαρτίου, εξακολουθούν να πιστεύουν ακράδαντα ότι έχουν το πάνω χέρι στις συνομιλίες (τις οποίες «συνομιλίες» έχουν αναπτύξει), απειλούν, βρίζουν και απαιτούν. Σε αυτό το κομμάτι η ΕΛ.ΑΣ δεν έχει ουσιαστική εμπλοκή.

Το οικονομικό σκέλος της υπόθεσης χειρίζεται αποκλειστικά η οικογένεια, η οποία έχει διαμηνύσει προς κάθε κατεύθυνση και σε όλους τους τόνους ότι δεν μπορεί να ανταποκριθεί στο ύψος των λύτρων που ζητούν.

Από ‘κει και πέρα, καταβάλλονται άλλες προσπάθειες σε άλλα επίπεδα για να δοθεί επιτέλους ένα τέλος σε αυτήν την υπόθεση που έχει «γονατίσει» τους εμπλεκόμενους.

Για την ΕΛ.ΑΣ δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Μιχάλης Λεμπιδάκης κρατείται επί κρητικού εδάφους και βρίσκεται στην ζωή παρά το γεγονός ότι είναι φοβερά καταπονημένος και εξαντλημένος ψυχολογικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.