Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ! ΑΝΑΣΚΕΛΑ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ... ΤΟΥΡΚΙΚΟΙ ΧΑΡΤΕΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΙΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!

Με στοιχεία και χάρτες ( και μάλιστα τουρκικά) για άλλη μια φορά ο πρώην Δήμαρχος Καλύμνου Δημήτρης Διακομιχάλης, πολιτικός μηχανικ...







Με στοιχεία και χάρτες ( και μάλιστα τουρκικά) για άλλη μια φορά ο πρώην Δήμαρχος Καλύμνου Δημήτρης Διακομιχάλης, πολιτικός μηχανικός, αποδεικνύει που ανήκουν τα Ίμια.

Γράφει λοιπόν στο σάιτ του Μιχάλη Ιγνατίου τα εξής:




«…Αναφορικά με το τελευταίο παραλήρημα του Υπουργού των Εξωτερικών κ. Τσαβούσογλου τόσον στη Τουρκική εθνοσυνέλευση όσον και σε συνέντευξη στη Τουρκική τηλεόραση λέγοντας ότι η Τουρκία επιθυμεί να βρεθεί δίκαιη λύση σε όλα τα προβλήματα μεταξύ των δύο χωρών στο πλαίσιο του διεθνούς δικαίου, παραβιάζει πόρτες ανοικτές. Είπε ότι δεν υπάρχουν καθορισμένα θαλάσσια σύνορα.

Για να του ικανοποιήσω την ασχετοσύνη του ή την ιμπεριαλιστική του συμπεριφορά επειδή η Τουρκία θέλει να το παίξει ιμπεριαλιστική δύναμη ενώ γνωρίζουν οι ταγοί της ότι δεν έχει τα φόντα, ο κύριος Τσαβούσογλου ας μελετήσει καλά τον χάρτη της Τουρκικής Υδρογραφικής υπηρεσίας του έτους 1969 με χαραγμένα τα θαλάσσια σύνορα στη περιοχή των Δωδεκανήσων αλλά και ιδιαίτερα στη περιοχή των Ιμίων επειδή στις δηλώσεις του κάνει και ξεχωριστή αναφορά για το έτος 1996 καθώς επίσης και τους τουρκικούς χάρτες του 1953 που φαίνονται χαραγμένα τα θαλάσσια σύνορα μεταξύ των δύο χωρών».


Χάρτης της τουρκικής Γεωγραφικής Υπηρεσίας του 1969.


Τουρκικός χάρτης που δείχνει τα Ίμια να ανήκουν στην Ελλάδα.


Τουρκικός χάρτης που δείχνει ξεκάθαρα πως τα Ίμια ανήκουν στην Ελλάδα.






Αύγουστος 1824: Ο Μιαούλης τσακίζει τον Τουρκικό στόλο δίπλα στα Ίμια στη Ναυμαχία του Γέροντα και σώζει την επανάσταση του 1821

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.