Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΑΣ ΘΑ ΔΙΑΡΚΕΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ» ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ - ΒΙΝΤΕΟ -

Μόνο τρόμο προκαλεί το video του ISIS με το οποίο απειλεί την Ισπανία με νέες επιθέσεις. Το μήνυμα των τζιχαντιστών μάλιστα – για ...







Μόνο τρόμο προκαλεί το video του ISIS με το οποίο απειλεί την Ισπανία με νέες επιθέσεις. Το μήνυμα των τζιχαντιστών μάλιστα – για πρώτη φορά- είναι στα ισπανικά και φτάνει ως την… Ιερά Εξέταση!
Οι τζιχαντιστές, μια εβδομάδα μετά τη διπλή τρομοκρατική επίθεση στην Καταλωνία, ανέβασαν στους λογαριασμούς τους στα social media video με το οποίο απειλούν ξανά την Ισπανία.




Στο video εμφανίζεται ένας άνδρας με μούσια και μακριά μαλλιά, να μιλά ισπανικά με αραβική προφορά. «Με τη βοήθεια του Αλλάχ, η αλ Ανταλούς (σ.σ. ονομασία της Ισπανίας όταν βρισκόταν υπό μουσουλμανική κυριαρχία ) θα γίνει ξανά αυτό που ήταν στο παρελθόν, χώρα του χαλιφάτου».

«Ο τζιχάντ δεν έχει σύνορα. Εξαπολύστε τζιχάντ όπου κι αν βρίσκεστε», προτρέπει τους υποστηρικτές του Ισλαμικού Κράτους ο ίδιος άνδρας.

Απευθύνεται επίσης στους χριστιανούς της Ισπανίας. «Δεν ξεχνάμε το αίμα των μουσουλμάνων που χύθηκε στην Ιερά Εξέταση. Θα εκδικηθούμε τη σφαγή, που κάνετε και τώρα με το Ισλαμικό Κράτος»





Πρόκειται για τον Αμπού Λάις αλ Κουρντούμπι, καθώς τα στοιχεία του ταυτοποιήθηκαν.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το πραγματικό όνομα του τζιχαντιστή είναι Μοχάμεντ Γιάσιν Άχραμ Πέρεθ. Είναι 22 ετών και γεννήθηκε στην Κόρντομπα.

Η μητέρα του είναι η Τομάσα Πέρεθ, 41 ετών από τη Μάλαγα και ο πατέρας του ένας 42χρονος Μαροκινός, ο Αμπντελάχ Άχραμ, ο οποίος έχει εκτίσει ποινή φυλάκισης για τη συμμετοχή του σε εξτρεμιστικές οργανώσεις.

Η Τομάσα, που προέρχεται από καθολική οικογένεια, γνώρισε τον Άχραμ το 1994 και ένα χρόνο μετά έμεινε έγκυος στο πρώτο τους παιδί. Στις 4 Δεκεμβρίου 2014, έφυγε από την Ισπανία με τα παιδιά για να ζήσει στη Συρία και να ενταχθεί στον ISIS.

Ακόμη ένας άνδρας εμφανίζεται στο βίντεο, αυτός όμως με καλυμμένο το πρόσωπο και κρατά ένα όπλο. Σύμφωνα με τις αρχές, πρόκειται για τον Αμπού Σάλμαν αλ Ανταλούς.

«Ο Αλλάχ ας δεχθεί τη θυσία των αδελφών μας στη Βαρκελώνη. Ο πόλεμός μας εναντίον σας θα διαρκέσει έως το τέλος του κόσμου», τονίζει.

Δείτε το video




newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.