Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΙΜΑΤΑ - ΒΙΝΤΕΟ -

Θύμα και θύτης νεκροί μετά το σοκαριστικό έγκλημα Ένα συγκλονιστικό βίντεο ντοκουμέντο από το έγκλημα πάθους που έγινε στην Τουρκί...






Θύμα και θύτης νεκροί μετά το σοκαριστικό έγκλημα

Ένα συγκλονιστικό βίντεο ντοκουμέντο από το έγκλημα πάθους που έγινε στην Τουρκία με τον γνωστό παρουσιαστή και ηθοποιό Βατάν Σασμάζ να πέφτει νεκρός από το όπλο του πρώην μοντέλου Φιλίζ Ακέρ, η οποία μετά το φόνο αυτοκτόνησε, κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο Διαδίκτυο.






Από το ίδιο βίντεο υπάρχει και φωτογραφία που ανέβηκε στο Facebook με λεζάντα: «Ο θεός ας αναπαύσει την ψυχή σου Βατάν» και δείχνει θύμα και θύτη μέσα στα αίματα μετά το σοκαριστικό έγκλημα.






Όλα έγιναν αργά το βράδυ της Κυριακής στο πεντάστερο ξενοδοχείο Conrad της Κωνσταντινούπολης. Σε ένα από τα δωμάτιά του, η Ακέρ πυροβόλησε τέσσερις φορές πισώπλατα τον 43χρονο Σασμάζ και στη συνέχεια αυτοκτόνησε με το ίδιο όπλο.

Το προσωπικό ασφαλείας του ξενοδοχείου, όταν έφτασε στον τόπο της δολοφονίας, βρήκε τον Σασμάζ νεκρό στο πάτωμα, με τέσσερις σφαίρες στην πλάτη και την Ακέρ επίσης νεκρή στο κρεβάτι από σφαίρα στο κεφάλι.

Θεωρείται πως η Ακέρ πυροβόλησε τον πρώην εραστή της όταν εκείνος έβγαινε από το δωμάτιο.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα τουρκικά ΜΜΕ, Σασμάζ και Ικέρ ήταν ζευγάρι το 2009 αλλά χώρισαν. Το 2015 ο Σασμάζ παντρεύτηκε μία άλλη γυναίκα.

Πηγές από τον κύκλο της Ακέρ αναφέρουν ότι η γυναίκα είχε ψυχολογικά προβλήματα και δεν μπόρεσε ποτέ να ξεπεράσει τον χωρισμό της από τον παρουσιαστή. Μάλιστα απειλούσε ότι θα σκότωνε τη σύζυγό του. Μάλιστα η Ακέρ είχε φτάσει στο σημείο να κάνει απόπειρα αυτοκτονίας με χάπια πριν από δύο χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.