Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΒΑΣΤΙΓΚΕΣ, ΠΕΝΤΑΛΦΕΣ ΚΑΙ ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΙ ΣΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΚΑΛΑΒΑΣΟΥ Τ

Απίστευτοι βανδαλισμοί με καταστροφές μνημάτων, ναζιστικά και σατανικά σύμβολα, σημειώθηκαν την Πέμπτη το βράδυ στο κοιμητήριο της...








Απίστευτοι βανδαλισμοί με καταστροφές μνημάτων, ναζιστικά και σατανικά σύμβολα, σημειώθηκαν την Πέμπτη το βράδυ στο κοιμητήριο της Καλαβασού.





Σύμφωνα με δηλώσεις του κοινοτάρχη Λευτέρη Φωκά, άγνωστοι εισήλθαν στον χώρο και έσπασαν 15 τάφους ενώ έγραψαν πάνω σε μνήματα το σημάδι του αγκυλωτού σταυρού, σβάστικες.

Σχημάτισαν επίσης στον κεντρικό διάδρομο πεντάλφα, το σύμβολο του σατανισμού.

Ο κοινοτάρχης εκτιμά πως τα άτομα που προέβησαν στους βανδαλισμούς είναι άτομα που δεν διαμένουν στην κοινότητα και καταδικάζει το γεγονός, το οποιό, ανέφερε σημειώθηκε σε μια κοινότητα φιλήσυχη, όπως η κοινότητα της Καλαβασού.

Όπως μας ανέφερε η Αστυνομία, πολίτης που πήγε στο νεκροταφείο το πρωί της Παρασκευής, ειδοποίησε τις Αρχές ότι υπάρχουν βανδαλισμοί στον χώρο. Από ό,τι φαίνεται υπάρχουν ζημιές σε 15 τάφους ενώ οι δράστες σχημάτισαν στους τάφους σύμβολα, πεντάλφα και σβάστικες.

Η Αστυνομία Ζυγίου και το ΤΑΕ Λάρνακας βρίσκονται στη σκηνή για εξετάσεις, ενώ μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για την ταυτότητα των δραστών.












Πηγή: philenews

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.