Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΑ ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ ΤΑ ΚΑΗΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΕΙΧΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ,. ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΛΑΘΡΑΙΑ ΤΣΙΓΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ ΤΑ ΚΑΗΜΕΝΑ...

Οπλισμένοι με αναδιπλούμενους σουγιάδες που είχαν λάμες μήκους 0,11 εκατοστών και έχοντας μαζί τους ποσότητες χασίς και λαθραίου καπν...

Σύροι συνελήφθησαν με χασίς, μαχαίρια και λαθραίο καπνό




Οπλισμένοι με αναδιπλούμενους σουγιάδες που είχαν λάμες μήκους 0,11 εκατοστών και έχοντας μαζί τους ποσότητες χασίς και λαθραίου καπνού, κυκλοφορούσαν στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας πέντε μετανάστες από την Συρία οι οποίοι συνελήφθησαν το πρωί του Σαββάτου.




Μετά από πληροφορίες, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Λάρισας και του τμήματος Κιλελέρ έκαναν έλεγχο στους πέντε αλλοδαπούς ηλικίας 21 ως 37 χρόνων, τους αφόπλισαν και διαπίστωσαν ότι είχαν μαζί τους συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 76,2 γραμμαρίων, ένα τσιγαριλίκι και 12 πακέτα τσιγάρων χωρίς την ειδική ταινία του φόρου κατανάλωσης. Όλα τα ευρήματα κατασχέθηκαν και οι Σύροι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας με κατηγορίες για παράνομη οπλοκατοχή και παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών και του Τελωνειακού Κώδικα.

Σε μπλόκο που είχαν στήσει οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. στη νέα εθνική Οδό Πατρών- Πύργου, στο ύψος της Αρετής, ακινητοποιήθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής ένα αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 31χρονος Έλληνας και επέβαινε η 27χρονη φίλη του. Και οι δυο συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας, όταν οι αστυνομικοί βρήκαν στην κατοχή τους μια συσκευασία με μικροποσότητα κοκαΐνης και δυο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 42,3 γραμμαρίων.

Συσκευασίες με μικροποσότητες ηρωίνης βρέθηκαν από τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών στην κατοχή ενός 36χρονου Έλληνα, στον οποίο έκαναν έλεγχο σε περιοχή της Κοζάνης. Ο 36χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.