Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΠΛΙΖΟΝΤΑΙ !!! ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΟΠΛΩΝ ΣΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΑΓΟΡΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΤΕΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ!

ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΗ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΖΗΤΗΣΗΣ! Oι τιμές των όπλων στη μαύρη αγορά έχουν διπλασιασθεί ακόμη και τριπλασιασθε...

Διπλασιάστηκαν  οι τιμές των όπλων στη μαύρη αγορά μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Βέλγιο






ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΗ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΖΗΤΗΣΗΣ!

Oι τιμές των όπλων στη μαύρη αγορά έχουν διπλασιασθεί ακόμη και τριπλασιασθεί για ορισμένα πυρομαχικά, μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι και τις Βρυξέλλες τα τελευταία χρόνια, ανέφεραν τοπικά ΜΜΕ την Πέμπτη με βάση τη μελέτη του Φλαμανδικού Ινστιτούτου Ειρήνης.




Τα τουφέκια Kαλάσνικοφ κοστίζουν σήμερα μεταξύ 2.000 και 3.000 ευρώ (μεταξύ $ 2.300 και $ 3.500), ενώ πριν από τις επιθέσεις η τιμή για όπλα αυτού του τύπου ήταν 1.200 ευρώ, ανέφερε η εφημερίδα La Libre Belgique. Τα πιστόλια Glock κοστίζουν περίπου 3.000 ευρώ, που είναι τριπλάσια από πριν από αρκετά χρόνια, σύμφωνα με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Η μελέτη ανέφερε επίσης ότι έχει μειωθεί η παράδοση παράνομων όπλων στις Βρυξέλλες, κάτι που μπορεί να αποδοθεί στα μέτρα αντιτρομοκρατίας και στην απειλή μακροχρόνιας φυλάκισης για την πώληση όπλων σε τρομοκράτες.

Το Βέλγιο αναφέρεται συχνά ως ο κύριος κόμβος της Ευρώπης για τα παράνομα όπλα. Το παράνομο εμπόριο όπλων είναι ένας από τους πιο κερδοφόρους τομείς, με φιλανθρωπική οργάνωση της Αμερικανικής Παγκόσμιας Χρηματοπιστωτικής Ακεραιότητας (GFI) να εκτιμά την παγκόσμια αγορά εμπορίας ναρκωτικών αξίας 426 δισεκατομμυρίων δολαρίων έως 652 δισεκατομμυρίων δολαρίων το 2014.

Τα τελευταία δύο χρόνια, ο πλανήτης γνώρισε πολλές τρομοκρατικές επιθέσεις, μεταξύ άλλων σε ευρωπαϊκές πόλεις όπως το Παρίσι, οι Βρυξέλλες, η Νίκαια, το Βερολίνο, το Λονδίνο και η Στοκχόλμη.

Στις 13 Νοεμβρίου 2015, τρεις τρομοκρατικές ομάδες πραγματοποίησαν επιθέσεις στη γαλλική πρωτεύουσα και τα προάστιά της, σκοτώνοντας 130 και τραυματίζοντας πάνω από 350 άτομα.

Στις 22 Μαρτίου 2016, εκρήξεις έπληξαν το αεροδρόμιο και το σταθμό του μετρό των Βρυξελλών, σκοτώνοντας 32 άτομα και τραυματίζοντας τουλάχιστον άλλους 300.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.