Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΖΩΝΤΑΝΟ ΒΡΕΘΗΚΕ ΤΟ 7ΧΡΟΝΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΠΟΥ ΑΓΝΟΟΥΝΤΑΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ

Ζωντανό σε νοσοκομείο της Καταλονίας βρέθηκε, σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα Guardian, το 7χρονο αγοράκι που αγνοούνταν στη Βαρκ...





Ζωντανό σε νοσοκομείο της Καταλονίας βρέθηκε, σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα Guardian, το 7χρονο αγοράκι που αγνοούνταν στη Βαρκελώνη μετά την τρομοκρατική επίθεση της Πέμπτης.





Το παιδί, ο Τζούλιαν Αλεσάντρο Κάντμαν, που έχει διπλή αυστραλιανή και βρετανική υπηκοότητα, χωρίστηκε από τη μητέρα του μέσα στο χάος που ακολούθησε την επίθεση.
Το υπουργείο Εσωτερικών της Καταλονίας απέφυγε πάντως να επιβεβαιώσει το ρεπορτάζ της «Guardian», αναφέροντας ότι παρά το μεγάλο ενδιαφέρον για το αγοράκι δίνει πληροφορίες για θύματα μόνο σε συγγενείς.

Νωρίτερα, οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης της Καταλονίας ανέφεραν ότι δεν εντόπισαν αγνοούμενο κάποιο παιδί μετά την επίθεση στον πεζόδρομο της Λας Ράμπλας, κι ότι όλοι οι τραυματίες διακομίστηκαν σε νοσοκομεία όπου εξελίσσεται η διαδικασία ταυτοποίησής τους.

Η υπόθεση του 7χρονου αγοριού έχει προκαλέσει μεγάλη κινητοποίηση σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με χιλιάδες χρήστες να προσπαθούν να βρουν πληροφορίες.

Οι δύο τρομοκρατικές ενέργειες σε Βαρκελώνη και Καμπρίλς την Πέμπτη και τα ξημερώματα της Παρασκευής, άφησαν πίσω τους 14 νεκρους και περισσότερους από 130 τραυματίες.

Πενήντα από τους τραυματίες της επίθεσης στη Βαρκελώνη παραμένουν νοσηλευόμενοι, εκ των οποίων οι 12 βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση, σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία των καταλανικών υπηρεσιών υγείας.

Πέντε άτομα παραμένουν στο νοσοκομείο από την επίθεση στην Καμπρίλς. Το ένα βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση

Πηγή: skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.