Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΦΡΙΚΗ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΩΣΙΑ: 76ΧΡΟΝΟΣ ΕΣΧΑΤΟΓΕΡΟΣ ΑΡΠΑΞΕ 7ΧΡΟΝΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΤΟ ΕΣΥΡΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΑΥΝΑΝΙΣΤΗΚΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ!

Ο ηλικιωμένος σε τουλάχιστον δύο περιπτώσεις άρπαξε το κοριτσάκι και αφού το έσυρε στο σπίτι του, του αυνανίστηκε μπροστά του - Το δι...





Ο ηλικιωμένος σε τουλάχιστον δύο περιπτώσεις άρπαξε το κοριτσάκι και αφού το έσυρε στο σπίτι του, του αυνανίστηκε μπροστά του - Το δικαστήριο της Λευκωσίας διέταξε τη προφυλάκισή του

Το δικαστήριο της Λευκωσίας διέταξε τη προφυλάκιση ενός 76χρονου ο οποίος φέρεται να αυνανιζόταν μπροστά σε ανήλικη.




Η διαδικασία στο δικαστήριο διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών, ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 76χρονος φέρεται σε τουλάχιστον δύο περιπτώσεις να άρπαξε κοριτσάκι ηλικίας 7 ετών ενώ αυτό έπαιζε στον δρόμο και αφού το έσυρε στο σπίτι του, του αυνανίστηκε μπροστά του.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι και στις δύο περιπτώσεις το κοριτσάκι είχε βάλει τα χέρια μπροστά στα μάτια του ώστε να μην βλέπει, όμως ο 76χρονος του τα τραβούσε, εξαναγκάζοντάς το να παρακολουθεί.

Ο ύποπτος διαμένει στην ίδια γειτονιά με το παιδί, το οποίο κάποιες φορές έπαιζε στο πεζοδρόμιο μπροστά στο σπίτι του ή ακόμα και στην αυλή του σπιτιού του, καθώς οι γονείς ήταν προφανώς ανυποψίαστοι ότι ενδεχομένως ο 76χρονος γείτονας να ήταν ένα τέρας. Μάλιστα στην ίδια γειτονιά, ο ύποπτος και οι γονείς του παιδιού διαμένουν εδώ και μερικά χρόνια, γεγονός που δημιουργεί φόβους μήπως προηγήθηκε και σε άλλες περιπτώσεις σεξουαλική κακοποίηση του εν λόγω παιδιού ή ενδεχομένως και άλλων.

Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, ο 76χρονος, ο οποίος οδηγήθηκε στο δικαστήριο για τα αδικήματα της σεξουαλικής κακοποίησης παιδιού και της άσεμνης επίθεσης, αρνείται ανάμιξη στην υπόθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.