Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΕΦΑΓΑ ΜΠΡΙΖΟΛΑ, ΕΦΑΓΑ ΣΑΛΑΤΑ... ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΖΕΔΑΚΙ ΜΟΥ» ΜΕ ΤΟ ΣΕΞ ΣΙΜΠΟΛ ΤΩΝ ΄60S ΓΚΙΖΕΛΑ ΝΤΑΛΙ, ΤΡΑΒΙΟΤΑΝ ΣΤΑ... ΜΙΚΡΑΤΑ ΤΟΥ Ο ΛΕΠΑ

Αδιαμφισβήτητα, ο Λευτέρης Πανταζής είναι από τους μεγαλύτερους γόηδες που έχουν περάσει από το ελληνικό πεντάγραμμο. Οι γυναίκες που...





Αδιαμφισβήτητα, ο Λευτέρης Πανταζής είναι από τους μεγαλύτερους γόηδες που έχουν περάσει από το ελληνικό πεντάγραμμο. Οι γυναίκες που έχουν περάσει από τη ζωή του είναι πολλές και άκρως εντυπωσιακές.





Ο Λε-Πα έχει παραδεχθεί στο παρελθόν πως είναι λάτρης του γυναικείου φύλου και δεν αρνείται ποτέ να μιλήσει ανοιχτά για την ερωτική του ζωή.

Μιλώντας στο Λοιπόν και τη Ρενέ Σαραντινού έκανε μία ιδιαίτερη αποκάλυψη για μία μεγάλη σταρ του κινηματογράφου.

«Βγαίναμε με την Γκιζέλα Ντάλι για ένα τετράμηνο. Δεν ακούστηκε ποτέ, ήμουν πιτσιρικάς τότε, αυτή μου έκανε απαγωγή, όχι εγώ. Έμενε στην Κυψέλη απέναντι από τα δικαστήρια. Κάθε βράδυ μου έλεγε: “Θα πάμε να σου φτιάξω μια πολύ ωραία μπριζόλα, με μια ωραία σαλάτα…”. Κάποια στιγμή με πήγε, έφαγα τη μπριζόλα, έφαγα και τη σαλάτα… πήρα το μεζεδάκι μου. Ήταν πολύ όμορφη γυναίκα, αξιόλογη, την έβλεπα στις ταινίες και τη χάζευα» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.