Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ Η ΦΑΓΟΥΡΑ ΣΤΑ ΑΧΑΜΝΑ: Ο... ΥΠΕΡΤΑΛΑΝΤΟΥΧΟΣ ΤΖΩΡΤΖΟΓΛΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ ΣΟΣΙΑΛ ΜΙΝΤΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΤΥΜΠΑΝΙΖΕΙ ΠΟΣΟ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ 60 ΤΟΥ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑΡΑ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΤΟΥ

Ο ηθοποιός και η αγαπημένη του ποζάρουν αγκαλιά στις διακοπές τους και ανεβάζουν τις εικόνες τους στα social media Ο άλλοτε ζε...





Ο ηθοποιός και η αγαπημένη του ποζάρουν αγκαλιά στις διακοπές τους και ανεβάζουν τις εικόνες τους στα social media




Ο άλλοτε ζεν πρεμιέ Στράτος Τζώρτζογλου, είναι τόσο ερωτευμένος που δεν φοβάται τη δημόσια έκθεση με την αγαπημένη του. Όπως ο ίδιος δήλωσε σε συνέντευξή του, η αγαπημένη του είναι δασκάλα πιάνου και ονομάζεται Σοφία.

Μάλιστα, μίλησε για τη γνωριμία τους και αποκάλυψε το διάστημα που είναι μαζί. «Με τη σύντροφό μου που είναι δασκάλα πιάνου γνωριστήκαμε στη Θεσσαλονίκη όταν έπαιζα στην παράσταση «Αφροδίτη με γούνα». Είμαστε έξι μήνες μαζί. Είναι εξαιρετική κοπέλα», δήλωσε ο Στράτος Τζώρτζογλου στη Secret.



Το ζευγάρι πέρασε όλο το διάστημα των καλοκαιρινών του διακοπών σε Σαντορίνη και Κρήτη και οι φωτογραφίες που «ανεβάζει» ο ηθοποιός στα social media δείχνουν ένα ζευγάρι τρελά ερωτευμένο.




Γεγονός που επιβεβαιώνει και ο ίδιος αφού σε μια πρόσφατη ανάρτηση του κάτω από τη φωτογραφία της αγαπημένης του, Σοφίας έγραψε: «Τα λόγια είναι περιττά! Είμαι πολύ ερωτευμένος».












Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.