Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΨΟΥΡΑ ΤΟΥ ΣΤΗ ΛΙΒΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ, ΜΕ ΚΛΑΜΜΑΤΑ ΦΥΓΑΜΕ ΚΑΙ ΟΙ 50 ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ» ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ Η ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΦΙΛΟΥ ΤΟΥ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΟΥ ΟΠΑΔΟΥ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

Συγκλονίζει η μαρτυρία ενός φίλου του οπαδού του ΠΑΟΚ που σκοτώθηκε στην Λιβαδειά πέφτοντας σε νερόμυλο. Περιγράφει στο paokvoice ...





Συγκλονίζει η μαρτυρία ενός φίλου του οπαδού του ΠΑΟΚ που σκοτώθηκε στην Λιβαδειά πέφτοντας σε νερόμυλο.

Περιγράφει στο paokvoice τα δραματικά εκείνα λεπτά και την μάχη που έδωσε ο άτυχος Χρήστος να μείνει στην ζωή:

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ !!!
ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΕΙΠΕ.

Ο Χρηστος εργαζεται σε φουρνο και μεχρι και χθες ελεγε στους φιλους του οτι δεν θα ερθει λιβαδεια γιατι μαζευει λεφτα να παει βαρκελωνη. Σημερα το πρωι αφου σχολασε ξημερωματα πηρε τηλεφωνο τα φιλαρακια του να τον περιμενουν γιατι τελευταια στιγμη αποφασισε να ερθει για την καψουρα του την πιο μεγαλη τον ΠΑΟΚ. Ομως ηταν αργα τα φιλαρακια του ειχαν ξεκινησει οδικώς για Λιβαδεια. Τοτε χωρις να χασει χρονο πηρε το τρενο μονος του για να ερθει να μας συναντησει στην Λιβαδεια. Τετοια ηταν η αγαπη του και η τρελα του για τον ΠΑΟΚ.




Οταν εφτασε και βρεθηκε με την παρεα στους νερομυλους για αγνωστο λογο ετσι απλα απο την τρελα του μπηκε στο νερομυλο (σαν χαμστερ) και αρχισε να τρεχει.

Ομως αυτο ανεπτυξε μεγαλη ταχυτητα και δεν μπορουσε να το σταματησει.

Οταν ηταν γυρω του ετρεξαν ακαριαια να το σταματησουν με τα χερια. Ομως η δυναμη του νερομυλου ηταν τοσο μεγαλη που δεν σταματουσε με τιποτα. Ο Χρηστος σε κλασματα δευτερολεπτου αφου πανικοβληθηκε πηρε την αποφαση να πηδηξει εξω. Ο νερομυλος και οι ακτινες του τον χτυπησαν στο κεφαλι θανασιμα.

Η παρεα τον απεγκλωβισε ομως ηταν πολυ αργα ολα εγιναν σε μια στιγμη. Μετα το περστατικο κανενας μας δεν θα μπορουσε να παει στο γηπεδο. Με κλαμματα αποχωρισαμε και οι 50 μας για Θεσσαλονικη..

eleftherostypos

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.