Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΑΝΔΑΙΜΟΝΙΟ ΣΕ ΤΑΒΕΡΝΑ ΤΟΥ ΠΗΛΙΟΥ! 50ΧΡΟΝΟΣ ΘΑΜΩΝΑΣ ΜΑΧΑΙΡΩΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΚΤΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΚΦΟΒΙΣΕ ΠΕΛΑΤΕΣ!

Στον εισαγγελέα Βόλου θα οδηγηθεί τη Δευτέρα ο 50χρονος, που μαχαίρωσε αστυνομικό σε ταβέρνα. Ο 50χρονος αντιμετωπίζει τις κατηγορίε...




Στον εισαγγελέα Βόλου θα οδηγηθεί τη Δευτέρα ο 50χρονος, που μαχαίρωσε αστυνομικό σε ταβέρνα.

Ο 50χρονος αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της απειλής, της πρόκλησης σωματικής βλάβης και παραβάσεις των Νόμων περί κατοχής όπλων και ναρκωτικών.





Το απίστευτο περιστατικό συνέβη όταν ο κατηγορούμενος ενώ βρισκόταν σε ταβέρνα στην περιοχή Πάλτση Νοτίου Πηλίου, ξαφνικά και χωρίς λόγο και αφορμή άρχισε να βρίζει και να απειλεί άλλους θαμώνες, με ένα μαχαίρι που βρήκε σε κάποιο τραπέζι του καταστήματος.

Με το ίδιο μαχαίρι τραυμάτισε στο χέρι ελαφρά και έναν αστυνομικό που προσπάθησε να παρέμβει, αν και ήταν εκτός υπηρεσίας, ενώ στη συνέχεια τον απείλησε και με όπλο που είχε στην κατοχή του.

Μέσα στο πανδαιμόνιο που επικράτησε ο 50χρονος διέφυγε,αλλά πυροβόλησε μία φορά στον αέρα, έξω από το κατάστημα, χωρίς να προκληθεί κάποιος τραυματισμός.

Οι αστυνομικές δυνάμεις που έσπευσαν στην Πάλτση, κατάφεραν μετά από συντονισμένες ολονύκτιες έρευνες να τον εντοπίσουν και να συλλάβουν τον 50χρονο, ενώ πάνω του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το πιστόλι με ένα γεμιστήρα που περιείχε φυσίγγιο, κάλυκες, μαχαίρι, μικροποσότητα χασίς και 12 ναρκωτικά δισκία.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.