Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΘΑ ΚΑΝΩ ΕΚΤΡΩΣΗ ΑΝ ΔΕ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ 4.000 LIKE» ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΙΣ ΗΛΙΘΙΕΣ!!! ΣΑΛΟΣ ΜΕ ΑΠΕΙΛΗ ΕΓΚΥΟΥ ΣΤΟ ΤΟΥΙΤΕΡ

Η γυναίκα, που χρησιμοποιεί το ψευδώνυμο Saipanting, δημοσίευσε την αδιανόητη ανάρτηση την περασμένη Τετάρτη Σάλος έχει προκ...






Η γυναίκα, που χρησιμοποιεί το ψευδώνυμο Saipanting, δημοσίευσε την αδιανόητη ανάρτηση την περασμένη Τετάρτη





Σάλος έχει προκληθεί τα τελευταία 24ωρα με την ανάρτηση μιας νεαρής γυναίκας από τη Φλόριντα στο Twitter, με την οποία απειλούσε, ούτε λίγο ούτε πολύ τους followers της, ότι θα κάνει έκτρωση εάν δεν μαζέψει 4.000 retweet στην δημοφιλή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης.

Η γυναίκα, που χρησιμοποιεί το ψευδώνυμο Saipanting, δημοσίευσε την «απειλή» την περασμένη Τετάρτη και μέσα σε μερικά 24ωρα η ανάρτησή της είχε ξεπεράσει τις 10.000 αναδημοσιεύσεις, κυρίως από χρήστες που δεν πίστευαν στα μάτια τους βλέποντας την «εμετική» (όπως την χαρακτήρισαν) ανάρτηση της κοπέλας.






Η νεαρή, της οποίας το αληθινό όνομα δεν έχει γνωστό, ούτε έχει επιβεβαιωθεί κατά πόσον είναι πραγματικά έγκυος, δημοσίευσε μια φωτογραφία της με ελαφρά φουσκωμένη κοιλιά με την εξής λεζάντα: «4 μηνών έγκυος. Κάντε μου 4.000 retweet και δεν θα κάνω έκτρωση».

Αμέσως ξέσπασε σάλος στα social media, με τον υποτιθέμενο πατέρα του παιδιού να παρεμβαίνει με δικές του οργισμένες αναρτήσεις, βρίζοντας την κοπέλα.



Ωστόσο πολλοί χρήστες φαίνονται να πιστεύουν ότι η κοπέλα δεν είναι έγκυος και ότι χρησιμοποίησε απλά αυτό το διεστραμμένο κόλπο για να «εκτοξεύσει» τη δημοτικότητα του λογαριασμού της στα ύψη, κάτι που αναμφίβολα πέτυχε.





protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.