Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΤΣΙ ΡΕ Π@Π@ΡΑ ΑΝΩΜΑΛΕ...!!! 38ΧΡΟΝΟΣ ΑΛΒΑΝΟΣ ΕΙΧΕ ΚΛΕΙΣΕΙ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΕ 12ΧΡΟΝΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΜΕΤΡΟ ΤΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ... ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΗΣΕΙ ΕΝΕΔΡΑ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΤΣΑΚΙΣΕ ΛΕΜΕ...!!!

«Ενέδρα» σε έναν 38χρονο Αλβανό στο Αιγάλεω έστησε ο πατέρας μίας 12χρονης, στην οποία είχε κλείσει ραντεβού. Όπως προέκυψε απ...





«Ενέδρα» σε έναν 38χρονο Αλβανό στο Αιγάλεω έστησε ο πατέρας μίας 12χρονης, στην οποία είχε κλείσει ραντεβού.




Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, στις αρχές του Αυγούστου, ο δράστης προσέγγισε μέσω Facebook το 12χρονο κορίτσι και μέσω μηνυμάτων που της έστελνε την προέτρεπε να συναντηθούν, αλλά και να του στείλει γυμνές φωτογραφίες της.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές που επικαλείται το Αθηναϊκό Πρακτορείο, το κορίτσι ενημέρωσε τον πατέρα του, ο οποίος επικοινώνησε διαδικτυακά με τον δράστη και του έκλεισε ραντεβού, ως η… 12χρονη κόρη του, στο Αιγάλεω, ενώ παράλληλα ειδοποίησε την αστυνομία.

Ο πατέρας, φυσικά, συνόδευσε την κόρη του. Άφησε το παιδί στο προκαθορισμένο σημείο και εκείνος περίμενε λίγο πιο μακριά.

Όταν πλησίασε ο 38χρονος την κόρη του, τότε κινήθηκε προς το μέρος του ο πατέρας, τον χτύπησε, τον ακινητοποίησε και κάλεσε την αστυνομία.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής πέρασαν χειροπέδες στον 38χρονο. Σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου, μέσω διαδικτύου.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.