Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΚΟΛΑΣΤΗ ΠΟΝΤΙΚΟΜΟΥΡΑ! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η 37ΧΡΟΝΗ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΣΕΞ ΜΕ ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΤΗΣ

Η 37χρονη Sarah Barton παραδέχτηκε πως έκανε έρωτα με μαθήτριά της. Είχε οργανώσει εκδρομή στο Λονδίνο για να παρακολουθήσουν την παρ...





Η 37χρονη Sarah Barton παραδέχτηκε πως έκανε έρωτα με μαθήτριά της. Είχε οργανώσει εκδρομή στο Λονδίνο για να παρακολουθήσουν την παράσταση Roald Dahl.
Αφού παραδέχτηκε την ενοχή της σε 12 κατηγορίες, έγινε γνωστό στην καθηγήτρια θεάτρου Sarah Barton πως δεν θα μπορέσει να διδάξει ποτέ ξανά.





«Ως καθηγήτρια η Barton έχαιρε της εμπιστοσύνης των μαθητών, των γονέων, του σχολείου και της τοπικής κοινότητας. Καταχράστηκε την εμπιστοσύνη τους για τη σεξουαλική της ικανοποίηση.

Οι δάσκαλοι διαδραματίζουν ζωτικό ρόλο στην προστασία των μαθητών και για αυτό της απαγορεύεται να διδάξει ξανά», τόνισε εκπρόσωπος του NSPCC.

H Barton δίδασκε σε γυμνάσιο στο Έσεξ και αρχικά είχε αναπτύξει φιλική σχέση με τη μαθήτρια. Σύντομα άρχισαν να συναντιούνται όλο και πιο συχνά, με την 37χρονη να αποκαλύπτει σε φίλους της για τις συνευρέσεις τους.

«Μάρτυρας κατέθεσε ότι κάνατε σεξ στο αυτοκίνητό σας με τη μαθήτρια και διαπιστώνουμε ότι ο ισχυρισμός αποδεικνύεται», τόνισε ο πρόεδρος της επιτροπής παραπτωμάτων.

Ενώ οι φίλοι της προειδοποιούσαν την 37χρονη, η Barton οργάνωσε εκδρομή στο Λονδίνο με τη μαθήτρια. Η Barton παραδέχτηκε ότι δεν κατάφερε να θέσει τα όρια και ανέπτυξε ακατάλληλη σχέση με τη μαθήτρια.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.