Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΡΕΙΣ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΣΤΗΝ ΒΙΡΤΖΙΝΙΑ... ΚΑΙ 35 ΟΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΓΥΡΩ ΑΠ[Ο ΤΙΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ «ΑΚΡΟΔΕΞΙΩΝ» ΚΑΙ «ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΩΝ»

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκε η πόλη Σάρλοτσβιλ της Βιρτζίνια, στον απόηχο βίαιων επεισοδίων μεταξύ μελών ακροδεξιών – ρατσ...

Βιρτζίνια: Tρεις νεκροί και 35 τραυματίες στη συγκέντρωση ακροδεξιών – Ούτε λέξη από Τραμπ




Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκε η πόλη Σάρλοτσβιλ της Βιρτζίνια, στον απόηχο βίαιων επεισοδίων μεταξύ μελών ακροδεξιών – ρατσιστικών οργανώσεων και αντιδιαδηλωτών. Οι πληροφορίες από τις ΗΠΑ κάνουν λόγο για, τουλάχιστον, τρεις νεκρούς και 35 τραυματίες κάποιοι εκ των οποίων σε σοβαρή κατάσταση.




Στον κατάλογο των θυμάτων και δύο αστυνομικοί, που έχασαν τη ζωή τους μετά την πτώση ελικοπτέρου, που επιτηρούσε τα επεισόδια, στα περίχωρα της Σαρλοτσβιλ.

Ο θάνατος της μίας γυναίκας εκ των νεκρών , 32 ετών, ήρθε μετά την απαγόρευση της συγκέντρωσης και όχι κατά τη διάρκεια των συγκρούσεων στο πάρκο της πόλης. Αυτόπτες μάρτυρες έκαναν λόγο, μεταξύ άλλων, για όχημα που έπεσε πάνω σε πλήθος πολιτών, που προφανώς δεν ανήκαν στα μέλη των οργανώσεων, με αποτέλεσμα το θάνατο μίας γυναίκας 32 ετών και τον τραυματισμό πολλών ακόμη ανθρώπων.

Οι εκτιμήσεις κάνουν λόγο για περισσότερους από 35 τραυματίες, οι 19 εκ των οποίων στο περιστατικό με το αυτοκίνητο και οι υπόλοιποι στα επεισόδια που ξέσπασαν στην πόλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.