Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΚΥΛΑ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΗ...: ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΕ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΕΚΑΝΕ ΣΕΞ ΜΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΙΑ 31ΧΡΟΝΗ ΓΥΜΝΑΣΤΡΙΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

Καταδικάστηκε εχθές σε κάθειρξη 12 ετών - Ο άνδρας της, επίσης γυμναστής στο ίδιο σχολείο, κατηγορείται ότι αποπλάνησε και αυτός μαθή...





Καταδικάστηκε εχθές σε κάθειρξη 12 ετών - Ο άνδρας της, επίσης γυμναστής στο ίδιο σχολείο, κατηγορείται ότι αποπλάνησε και αυτός μαθήτρια!

Σε κάθειρξη 12 ετών καταδικάστηκε εχθές μια πρώην δασκάλα φυσικής αγωγής σε χριστιανικό σχολείο της Αλαμπάμα, η οποία έκανε σ@ξ με - τουλάχιστον - δύο ανήλικους μαθητές της.





Ωστόσο, με βάση τη συμφωνία που έκλεισε με το δικαστήριο προκειμένου να παραδεχθεί την ενοχή της, δεν πρόκειται να εκτίσει παραπάνω από τρία έτη, ενώ μετά την αποφυλάκισή της δεν θα μπορεί πλέον να εργαστεί σε σχολείο ούτε σε χώρο με ανήλικα παιδιά.

Η Charli Jones Parker είχε συλληφθεί τον περασμένο Μάρτιο με την κατηγορία της αποπλάνησης ενός ανήλικου μαθητή της. Σύμφωνα με τα στοιχεία που ήρθαν στο φως μετά την αποκάλυψη της υπόθεσης η 31χρονη είχε κάνει σεξ 11 φορές με το ανήλικο αγόρι από τον Οκτώβριο του 2014 μέχρι τον Μάρτιο του 2016.

Μάλιστα, μία από αυτές τις φορές ήταν στο... νεκροταφείο της πόλης τους, αφού το «ζευγάρι» δεν είχε καταφέρει να βρει ένα πιο ήσυχο σημείο για να απολαύσει τον έρωτά του.

Η αδίστακτη γυμνάστρια, η οποία ήταν η προπονήτρια της γυναικείας ομάδας μπάσκετ της χριστιανικής ακαδημίας, είχε συνάψει σχέση με έναν ακόμη μαθητή του σχολείου.

Η λεπτομέρεια ωστόσο που προκαλεί πραγματικά αποτροπιασμό είναι ότι ο σύζυγος της γυναίκας, επίσης γυμναστής και προπονητής της ομάδας μπάσκετ αγοριών στο ίδιο σχολείο, κατηγορείται ότι είχε συνάψει σχέση το ίδιο διάστημα με ανήλικη μαθήτρια!

Η δίκη του πρόκειται να λάβει χώρα τους επόμενους μήνες.

Νάνσυ Κουλούρα
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.