Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΕΦΥΓΕ» ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΣΑΝ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ Ο 2 ΕΤΩΝ ΟΜΟΓΕΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ... ΕΓΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΕΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΦΛΟΡΙΔΑΣ

Του Σταύρου Μαρμαρινού. ΤΑΜΠΑ. Ηταν αγγελούδι. Στη μορφή και στη χάρη. Και σαν αγγελούδι έφυγε στον ύπνο του, στα δυο του μόλις ...








Του Σταύρου Μαρμαρινού.

ΤΑΜΠΑ. Ηταν αγγελούδι. Στη μορφή και στη χάρη. Και σαν αγγελούδι έφυγε στον ύπνο του, στα δυο του μόλις χρόνια, τα ξημερώματα της Δευτέρας 7 Αυγούστου, ο μικρός Νίκολας Αλέξανδρος Αντον, εγγονός του πρώην προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Φλόριδας, Νίκου Αντον.




Είναι βαρύ το πένθος στην οικογένεια. Ο παππούς του, που βρισκόταν για διακοπές στην Ελλάδα, είναι ιδιαίτερα ευαίσθητος άνθρωπος και καθυστέρησαν επίτηδες να του τηλεφωνήσουν. Ο πρώτος του πόνος φάνηκε σε μήνυμα που έστειλε στον φίλο του, Μιχάλη Αλεξάνδρου, στέλεχος της Ομοσπονδίας.

Γεμάτος σπαραγμό, του είπε με δυο σύντομα λόγια, πόσο αγαπούσε τον μικρό του εγγονό, που είχε το όνομά του. Πάντοτε, ο Νίκος Αντον μιλούσε με καμάρι για τα παιδιά και τα εγγόνια του, όπως και η σύζυγός του και τώρα πονεμένη γιαγιά, Βάσω Αντον.O πρώην πρόεδρος της Ομοσπονδίας Φλόριδας, Νίκος Αντον. Φωτογραφία αρχείου: Εθνικός Κήρυξ, Σταύρος Μαρμαρινός.

Στον μικρό Νίκολας, άρεσε να κολυμπά, να τραγουδά και να χορεύει και έδινε μεγάλη χαρά στους γονείς του, Αλεξ και Κρίστεν Αντον, αλλά και στην αδελφούλα του, Καρολίν.





Το προσκύνημα της σορού του μικρού Νίκολας, είχε προγραμματιστεί για την Παρασκευή, από τις 6 μέχρι τις 8 μ.μ στο Blount and Curry Funeral Home στην Τάμπα. Το Σάββατο στις 9:30 π.μ. θα τελεστεί η νεκρώσιμη ακολουθία στον ιερό ναό του Αγίου Ιωάννη στην Τάμπα και θα ακολουθήσει ο ενταφιασμός στο Curlew Hills Memory Gardens στο Παλμ Χάρμπορ.

Ο Νίκος Αντον, πάντα δίνει το παρών του στις ομογενειακές εκδηλώσεις, είναι ένθερμος υποστηρικτής της Νεολαίας και μιλάει με πάθος για την ανάγκη να μεταδίδουν οι γονείς στα παιδιά τους, την αγάπη για την Ελλάδα, την ελληνική γλώσσα, τις παραδόσεις, τα ήθη και έθιμα της γενέτειρας.

Πάντοτε δίνει το παρών του στις διάφορες εκδηλώσεις της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Φλόριδας, αλλά και των άλλων ομογενειακών φορέων. Με ενθουσιασμό μιλά για τις χορευτικές ομάδες του τοπικού συλλόγου Κρητών, με τη σκέψη ότι κάποια στιγμή θα χαρεί και τα δικά του εγγόνια να χορεύουν τους ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς.

Ομως, ο μικρός Νίκολας, θα λείπει…

ekirikas

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.