Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΛΑΞΑΝ ΟΙ ΡΟΛΟΙ; 27ΧΡΟΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΛΗΣΤΕΨΕ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΜΑΧΑΙΡΙΟΥ

Τον ακινητοποίησε με την απειλή μαχαιριού, του άρπαξε 200 ευρώ και το κινητό του και έσπευσε να εξαφανιστεί με το αυτοκίνητό του Πρω...




Τον ακινητοποίησε με την απειλή μαχαιριού, του άρπαξε 200 ευρώ και το κινητό του και έσπευσε να εξαφανιστεί με το αυτοκίνητό του

Πρωί- πρωί βάλθηκε να κάνει ληστεία ένας νεαρός Έλληνας στην Πάτρα και διάλεξε για θύμα του έναν 25χρονο Πακιστανό που κινούνταν πεζός! Τον ακινητοποίησε με την απειλή μαχαιριού, του άρπαξε 200 ευρώ και το κινητό του και έσπευσε να εξαφανιστεί με το αυτοκίνητό του.





Όμως, οι αστυνομικοί της Ασφαλείας ταυτοποίησαν τα στοιχεία του 27χρονου δράστη, έμαθαν πού κατοικεί και έστησαν... καραούλι έξω από το σπίτι του! Όταν εμφανίστηκε λίγη ώρα αργότερα, τον ακινητοποίησαν μέσα στο αυτοκίνητό του και του πέρασαν χειροπέδες, ενώ κατέσχεσαν το μαχαίρι της ληστείας, το κλεμμένο κινητό και μια συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του δράστη, οι αστυνομικοί βρήκαν άλλα δυο μαχαίρια με λάμες μήκους 0,20 και 9,12 εκατοστών και ένα σουγιά και τα κατέσχεσαν. Το κλεμμένο κινητό αποδόθηκε στον Πακιστανό, ενώ ο 27χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών που άσκησε σε βάρος του δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για ληστεία, παράνομη οπλοκατοχή και κατοχή ναρκωτικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.