Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΑΝΗΣΥΧΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ» Η ΕΚΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΟΥ 26ΧΡΟΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΦΘΙΩΤΙΔΑ - Η ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΜΕΝΗ ΣΤΟ ΜΩΛΟ

Εξαφανίστηκε στις 2 Αυγούστου - Η μηχανή του βρέθηκε εγκαταλελειμμένη στο 191οχλμ Αθηνών -Λαμίας, κοντά στο Μώλο - Ο νεαρός την ημέρ...






Εξαφανίστηκε στις 2 Αυγούστου - Η μηχανή του βρέθηκε εγκαταλελειμμένη στο 191οχλμ Αθηνών -Λαμίας, κοντά στο Μώλο - Ο νεαρός την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρη μπλούζα και γκρι σορτσάκι - Έχει ύψος 1,75 και ζυγίζει 80 κιλά





Έκκληση για να βρεθεί το παιδί της κάνει η μητέρα του 26χρονου που έχει εξαφανιστεί από τις 2 Αυγούστου από τον Πειραιά.

Η μητερά του 26χρονου προσπαθεί από διάφορες μαρτυρίες να βρει τα ίχνη του γιου της γιατί αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και φοβάται τα χειρότερα.

Δύο ολόκληρες ημέρες συγκεντρώνει και διασταυρώνει στοιχεία που έχουν να κάνουν με την εξαφάνιση του παιδιού της, αλλά μάταια.

Ο γιος της έφυγε από το σπίτι χωρίς να πάρει χρήματα μαζί του και αυτό είναι που την κάνει να ανησυχεί πολύ, όπως η ίδια λέει.

«Ανησυχώ για το παιδί μου, δεν έχουμε κανένα νέο του ακόμα, εδώ και δυο ημέρες. Μου τηλεφωνούν διάφοροι που υποστηρίζουν πως τον είδαν, ακούω τις μαρτυρίες τους αλλά ακόμη δεν έχει βρεθεί. Αν είναι καλά, ας μου τηλεφωνήσει γιατί φοβάμαι πολύ», λέει η μητέρα του 26χρονου.




Η ίδια έχει απευθυνθεί στις αρχές αλλά μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάτι για την εξαφάνιση του παιδιού της.

Ο 26χρονος νεαρός εξαφανίστηκε από το σπίτι του στον Πειραιά, Τετάρτη 2 Αυγούστου στις 2.30 τα ξημερώματα με τη μηχανή του, η οποία βρέθηκε εγκαταλελειμμένη στο 191οχλμ Αθηνών -Λαμίας, κοντά στο Μώλο.

Οι αρχές πιθανολογούν ο νεαρός να κινείται πεζός, ενώ το τελευταίο στίγμα από το κινητό του τηλεφώνου εντοπίστηκε στην περιοχή της Φθιώτιδας κοντά στη Λαμία.

Ο νεαρός την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρη μπλούζα και γκρι σορτσάκι. Έχει ύψος 1,75 και ζυγίζει 80 κιλά.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.