Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΒΗ: ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΟΥ 26ΧΡΟΝΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΟΤΙ ΤΟΥ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΑ... ΛΥΤΡΑ ΤΗΣ ΑΠΑΓΩΓΗΣ!

Με ένα πρωτοφανές περιστατικό ήρθαν αντιμέτωποι οι αστυνομικοί στην Πάτρα, όταν κατηγορούμενος για την απαγωγή και τη δολοφονία του Πα...




Με ένα πρωτοφανές περιστατικό ήρθαν αντιμέτωποι οι αστυνομικοί στην Πάτρα, όταν κατηγορούμενος για την απαγωγή και τη δολοφονία του Πακιστανού στην Λακκόπετρα, τους κατήγγελλε ότι του έκλεψαν τα χρήματα που είχε πάρει ως λύτρα.




Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news ακόμη και οι πιο έμπειροι αστυνομικοί «πάγωσαν» όταν είδαν τον έναν από τους δράστες να εμφανίζεται στο Αστυνομικό Μέγαρο της Θεσσαλονίκης, για να καταγγείλει ότι έπεσε θύμα ληστείας.

Διευκρίνισε μάλιστα, ότι τα χρήματα που του άρπαξε άλλος Πακιστανός ήταν εκείνα που είχε μόλις εισπράξει ως λύτρα από τον πατέρα του δολοφονημένου ομοεθνή του.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι αστυνομικοί που τον παρακολουθούσαν ως ύποπτο για την απαγωγή και τη δολοφονία της Λακκόπετρας μόλις τον είδαν να καταγγέλλει τη ληστεία, διατήρησαν την ψυχραιμία τους και του συμπεριφέρθηκαν ως θύμα μίας παράνομης πράξης.

Του έδειξαν μάλιστα και φωτογραφίες υπόπτων προκειμένου να αναγνωρίσει κάποιο πρόσωπο που πιθανόν να ήταν ο δράστης σε βάρος του.

Όπως κατήγγειλε ο ίδιος, η ληστεία έγινε έξω από τραπεζικό κατάστημα, όπου ο ίδιος νωρίτερα είχε εισπράξει τα περίπου 2.000 ευρώ που του είχε στείλει ως λύτρα ο πατέρας του θύματος.

Ακόμα και μετά την καταγγελία της ληστείας οι αστυνομικοί εξακολουθούσαν να τον παρακολουθούν καταγράφοντας τις περιοχές που συχνάζει και το σημείο όπου έμενε.

Και αυτό έγινε διότι την περίοδο εκείνη δεν ήταν γνωστό αν το θύμα της απαγωγής είχε δολοφονηθεί.

Μόλις όμως οι αστυνομικοί αντιλήφθηκαν ότι οι απαγωγείς είχαν δολοφονήσει τον ομοεθνή τους, τον συνέλαβαν ομολόγησε και τον προσήγαγαν στην Λακκόπετρα όπου και τους υπέδειξε που αυτός και οι συνεργοί του είχαν πετάξει το πτώμα.




Τι έχει συμβεί

Όλα ξεκίνησαν στις 6 Ιουλίου 2017, οπότε και δηλώθηκε η εξαφάνιση του 21χρονου θύματος, από δύο ομοεθνείς του στο Τμήμα Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, αναφέροντας ότι τον αναζητούν από τις 4 Ιουλίου 2017. Έπειτα από αναζητήσεις οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, εντόπισαν το αυτοκίνητο του 21χρονου, σε αγροτική περιοχή στο Λιμνοχώρι Αχαΐας.

Τη διερεύνηση της υπόθεσης ανέλαβαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών όταν ο πατέρας του θύματος, που διαμένει στο Πακιστάν, κατήγγειλε ότι άγνωστοι δράστες έχουν απαγάγει τον 21χρονο γιο του, ζητώντας του λύτρα για να μην τον σκοτώσουν, ενώ όταν κατέβαλε χρηματικό ποσό, δεν επικοινώνησαν ξανά μαζί του.

Από την εξειδικευμένη και ενδελεχή αστυνομική έρευνα και την αξιοποίηση των στοιχείων της υπόθεσης, ταυτοποιήθηκε η συμμετοχή των τριών δραστών, στην απαγωγή και στην ανθρωποκτονία του 21χρονου, καθώς και στον εκβιασμό σε βάρος του πατέρα του.

Στο πλαίσιο εκτεταμένων αστυνομικών αναζητήσεων, εντοπίστηκαν την Τετάρτη, 23 Αυγούστου στη Θεσσαλονίκη, από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών και του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης οι τρεις δράστες.

Κατά την προανάκριση ο 34χρονος ομολόγησε τις πράξεις του και υπέδειξε στους αστυνομικούς, αγροτική περιοχή στην Λακκόπετρα Αχαΐας, όπου εντοπίστηκε η σορός του θύματος.

Όπως προέκυψε, οι δράστες είχαν διαπράξει την ανθρωποκτονία, στις αρχές Ιουλίου, αμέσως μετά την απαγωγή του θύματος, ενώ ο 50χρονος δράστης μιμούνταν τη φωνή του 21χρονου σε συνομιλίες , που είχαν οι συλληφθέντες, με τον πατέρα του στο Πακιστάν, προκειμένου να τον πείσουν ότι είναι ζωντανός.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Πηγή: tempo24, patrastimes


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.