Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΡΤ: Η «ΤΕΧΝΗ» ΝΑ ΘΑΒΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΙΔΗΣΗ... ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΔΕ ΒΟΛΕΥΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. 24 ΛΕΠΤΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΦΙΑ!

Εξακολουθεί να γράφει «ιστορία» η ΕΡΤ στον ενημερωτικό τομέα. Στο μεσημεριανό δελτίο υπέγραψε μία ακόμη σελίδα σωστής ιεράρχησης τω...






Εξακολουθεί να γράφει «ιστορία» η ΕΡΤ στον ενημερωτικό τομέα. Στο μεσημεριανό δελτίο υπέγραψε μία ακόμη σελίδα σωστής ιεράρχησης των ειδήσεων και ίσων αποστάσεων από την κυβέρνηση και την αντιπολίτευση.





Όπως είναι γνωστό, όλοι οι Έλληνες σήμερα συζητούν το «μπουγιουρντί» του ΕΝΦΙΑ, τα στοιχεία του οποίου αναρτήθηκαν χθες το απόγευμα στο ΤΑΧΙSNET. Όλα τα δελτία ειδήσεων και όλες οι ενημερωτικές εκπομπές της ιδιωτικής τηλεόρασης μεταδίδουν το θέμα και τις αντιδράσεις των ιδιοκτητών ακινήτων ως πρώτη είδηση.

Τι έκανε η (διόλου φιλοκυβερνητική) κρατική τηλεόραση στις τρεις το μεσημέρι; Μετέδωσε ως πρώτη είδηση τον τραυματισμό με μαχαίρι του δημάρχου Ελευσίνας, παρότι η υγεία του δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο -πράγμα γνωστό ήδη από τη μία το μεσημέρι.

Καλά, λες. Λάθος αξιολόγηση, δεν χάθηκε ο κόσμος, συμβαίνουν αυτά. Μεταδόθηκε, στη συνέχεια, η είδηση για τον ΕΝΦΙΑ; Αμ δε. Έφτασε να δείξει το ρολόι 15.24 για να δεήσει το κρατικό κανάλι να προβάλλει το θέμα που απασχολεί όλους τους Έλληνες. Δηλαδή, 24 λεπτά μετά την έναρξη του δελτίου.

Για την ιστορία, το δελτίο παρουσίαζε η Σταυρούλα Χριστοφιλέα, χωρίς βεβαίως να φέρει καμία ευθύνη για την ιεράρχηση των ειδήσεων. Υπεύθυνοι γι’ αυτό είναι ο διευθυντής ειδήσεων και οι αρχισυντάκτες.

aixmi

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.