Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!!! 200 ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΨΟΦΙΟΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΗ ΡΩΣΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΝΤΕΪΡ ΑΛ-ΖΟΡ

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε ότι ρωσικά πολεμικά αεροσκάφη επιτέθηκαν σε αυτοκινητοπομπή και την ισοπέδωσαν Οι ρωσικές αερ...





Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε ότι ρωσικά πολεμικά αεροσκάφη επιτέθηκαν σε αυτοκινητοπομπή και την ισοπέδωσαν

Οι ρωσικές αεροπορικές δυνάμεις εξουδετέρωσαν μια μεγάλη αυτοκινητοπομπή με τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους που κατευθύνονταν προς τη συριακή πόλη Ντέιρ αλ-Ζορ και σκότωσαν περισσότερους από 200 μαχητές της οργάνωσης, μετέδωσαν σήμερα ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων, επικαλούμενα το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.




Στην ανακοίνωσή του, το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας αναφέρει ότι αεροσκάφη της ρωσικής πολεμικής αεροπορίας κατέστρεψαν πάνω από είκοσι οχήματα που μετέφεραν βαρύ οπλισμό, τεθωρακισμένα οχήματα και τανκς.

Επίσης, αναφέρει ότι «η καταστροφή του Ισλαμικού Κράτους στην περιοχή της Ντέιρ αλ-Ζορ θα γίνει η στρατηγική ήττα της διεθνούς τρομοκρατικής οργάνωσης». Πάντως, δεν διευκρινίζεται το πότε σημειώθηκε το πλήγμα.

Το Ισλαμικό Κράτος συγκεντρώνει τις δυνάμεις του γύρω από την Ντέιρ αλ-Ζορ, αφότου απωθήθηκε από τα νότια της επαρχίας της Ράκα και τα δυτικά της επαρχίας της Χομς από τις συριακές χερσαίες δυνάμεις και τις ρωσικές αεροπορικές δυνάμεις, σύμφωνα με το υπουργείο.

Δείτε το σχετικό βίντεο του ρωσικού πρακτορείου Sputnik


ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.