Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΦΟΒΕΡΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΠΡΩΗΝ ΣΥΜΜΑΘΗΤΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ: ΤΟ 1991 Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΙΣΗΓΗΘΗΚΕ ΝΑ ΑΠΟΒΛΗΘΟΥΝ 4 ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΦΑΣΙΖΟΥΣΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΗΘΕΛΑΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ!..

"Η Διευθύντρια και η καθηγήτρια συντάχθηκαν με την πρότασή του και εμείς βρεθήκαμε επί διήμερον εκτός σχολείου, επειδή «είχαμε ...





"Η Διευθύντρια και η καθηγήτρια συντάχθηκαν με την πρότασή του και εμείς βρεθήκαμε επί διήμερον εκτός σχολείου, επειδή «είχαμε το θράσος» να βάλουμε μέσα στην τάξη τα σύμβολα του Έθνους μας.

Το γεγονός αυτό έλαβε χώρα στο ΕΠΛ Αθηνών.

Ο πρόεδροςτου 15μελούς λεγόταν Αλέξης Τσίπρας…".

Το βέβαιον είναι, ότι τα παιδιά που τώρα είναι στο δημοτικό δεν θα αναγνωρίζουν στο μέλλον ούτε ψήγματα εθνικής συνείδησης, εάν συνεχιστεί και ολοκληρωθεί αυτού του είδους η αποδόμηση.



Η παρακάτω εξιστόρηση αποδεικνύει του λόγου το ασφαλές και τα πρόσωπα που αναφέρονται και τιμωρήθηκαν είναι υπαρκτά και προοδεύουν στη ζωή τους, σε πείσμα των καιρών και της ισοπέδωσης.

«Μαθητικό έτος 1991-1992.
Ήμουν στη Δευτέρα Λυκείου.

Μια ημέρα, μια καθηγήτριά μας φιλόλογος - αριστερών καταβολών – κατέβασε από τη θέση της την εικόνα του Χριστού που υπήρχε στην αίθουσά μας.

Εγώ μαζί με 2-3 συμμαθητές μου συνεννοηθήκαμε και τοποθετήσαμε στον τοίχο, στη θέση της αποκαθηλωθείσας εικόνας, δύο σημαίες. Την ελληνική και του Βυζαντίου με (κίτρινη με τον δικέφαλο αετό).

Η καθηγήτριά μας, η οποία είχε προβεί στο κατέβασμα της εικόνας, όταν το διαπίστωσε εξεμάνη! Άρχισε να φωνάζει και να ρωτάει ποιός έκανε αυτό το πράγμα.
Εμείς σηκώσαμε τα χέρια μας.

Μας είπε να σηκωθούμε από τα θρανία μας και μας οδήγησε στη Διευθύντρια.

Συγχρόνως, κάλεσε και τον πρόεδρο του 15μελούς και μαθητή της τρίτης Λυκείου.

Ο τελευταίος ήρθε στο γραφείο της Διευθύντριας και εισηγήθηκε την διήμερη αποβολή μας, λόγω φασίζουσας συμπεριφοράς!!!

Η Διευθύντρια και η καθηγήτρια συντάχθηκαν με την πρότασή του και εμείς βρεθήκαμε επί διήμερον εκτός σχολείου, επειδή «είχαμε το θράσος» να βάλουμε μέσα στην τάξη τα σύμβολα του Έθνους μας.
Το γεγονός αυτό έλαβε χώρα στο ΕΠΛ Αθηνών.

Ο πρόεδρος του 15μελούς λεγόταν Αλέξης Τσίπρας…».

https://infognomonpolitics.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.