Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΕ ΔΙΑΡΚΕΣ ΠΕΝΘΟΣ Η ΚΡΗΤΗ... ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΛΙΓΟ ΦΤΑΣΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ Ο 18ΧΡΟΝΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΖΑΝΑΚΗΣ

Εναν ακόμη νέο άνθρωπο, 18 ετών, που έχασε τη ζωή του στην άσφαλτο, θρηνεί σήμερα η Κρήτη. Ο 18χρονος Μιχάλης Λαζανάκης έχασε τη ...







Εναν ακόμη νέο άνθρωπο, 18 ετών, που έχασε τη ζωή του στην άσφαλτο, θρηνεί σήμερα η Κρήτη.

Ο 18χρονος Μιχάλης Λαζανάκης έχασε τη ζωή του σήμερα το πρωί όταν το αυτοκίνητό του για άγνωστο λόγο έφυγε από το δρόμο και καρφώθηκε σε μια ελιά.





Ο 18χρονος δούλευε αυτό το καλοκαίρι σε κέντρο κοινωνικών εκδηλώσεων στην περιοχή της Μεσαράς και γύρω στις 8 το πρωί επέστρεφε στο σπίτι του στο Αμπελούζο, μετά την εργασία του.

Τραγική λεπτομέρεια, όπως αναφέρει το cretalive.gr, το γεγονός ότι ο άτυχος νέος, που τραυματίστηκε θανάσιμα λίγο πριν φτάσει στο σπίτι του επιστρέφοντας από τη δουλειά, είχε μιλήσει περίπου στις 7.00 το πρωί με τη μητέρα του στο τηλέφωνο κι εκείνη είχε προσφερθεί να πάει να τον παραλάβει, μια και εργαζόταν όλη τη νύχτα. Ο Μιχάλης όμως δεν δέχτηκε, της είπε ότι ήταν σε θέση να επιστρέψει στο σπίτι και αυτή ήταν η τελευταία φορά που η χαροκαμένη μάνα άκουσε τη φωνή του παιδιού της.

Οι γονείς, τα 3 αδέρφια, συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο στον Μιχάλη στις 12.00 το μεσημέρι της Δευτέρας, στη γενέτειρά του τον Αμπελούζο.





Με πληροφορέις από cretalive.gr και e-mesara.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.