Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΚΤΟΣ ΜΑΧΗΣ ΤΑ ΚΑΝΑΝΤΕΡ... ΑΠΟ ΤΑ 18 ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΑ 4 ΜΠΟΡΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ...!

Μόνο 4 από τα συνολικά 18 πυροσβεστικά αεροσκάφη τύπου Canadair που έχει στο στόλο της η Πολεμική Αεροπορία συνεχίζουν να δίνουν τη μ...

kananter




Μόνο 4 από τα συνολικά 18 πυροσβεστικά αεροσκάφη τύπου Canadair που έχει στο στόλο της η Πολεμική Αεροπορία συνεχίζουν να δίνουν τη μάχη με τις πυρκαγιές που έχουν ξεσπάσει σε όλη την Ελλάδα.

Κι αυτό γιατί οι βλάβες τα έχουν καθηλώσει στο έδαφος με τους τεχνικούς της πολεμικής Αεροπορίας, να διεξάγουν μεγάλο αγώνα για να τα επισκευάσουν ώστε να μπορέσουν να επιστέψουν στην κατάβεση των πυρκαγιών.




Χθες Δευτέρα ήταν διαθέσιμα συνολικά έξι Canadair, σήμερα είναι τέσσερα τα πυροσβεστικά αεροσκάφη που επιχειρούν από αέρος για να τιθασεύσουν τις φλόγες.

Από τα αεροσκάφη που είναι στην ενεργό δράση, δύο Canadair τύπου CL-415 και ένα CL-215 επιχειρούν από το πρώτο φως της ημέρας για την κατάσβεση της πυρκαγιάς στον Κάλαμο. Άλλο ένα CL-215 απογειώθηκε από τη Σάμο για να λάβει μέρος στην επιχείρηση κατάσβεσης της πυρκαγιάς στην Ηλεία.

Μεγάλο πρόβλημα υπάρχει με τρία Canadair που έχουν βλάβες και παραμένουν στην αεροπορική βάση της Ανδραβίδας.

Νωρίτερα το μεσημέρι, ένα από τα τρία Canadair έκανε δοκιμαστική πτήση ώστε να ελεγχθεί αν το πρόβλημα αντιμετωπίστηκε, όμως ο έλεγχος έδειξε ότι το πυροσβεστικό αεροσκάφος πρέπει να ξαναμπεί στην τεχνική βάση.

Εκτός από τα τέσσερα Canadair, αυτή την ώρα επιχειρούν επίσης πέντε PZL σε πυρκαγιά στην Μεσσηνία και δύο PZL στην Κεφαλονιά. Και προφανώς για την κατάσβεση των πυρκαγιών πετάνε όλα τα διαθέσιμα ελικόπτερα.
crashonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.