Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΓΡΙΕΨΕ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ: ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ 17ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΦΟΝΟΥ 16ΧΡΟΝΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΒΑΡΙΑΣ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΒΛΑΒΗΣ!

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας εξέδωσε διάταγμα εξαήμερης κράτησης εναντίον 17χρονου - Εναντίον του προέκυψε μαρτυρία σχετικά μ...






Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας εξέδωσε διάταγμα εξαήμερης κράτησης εναντίον 17χρονου
- Εναντίον του προέκυψε μαρτυρία σχετικά με την επίθεση που φέρονται να δέχθηκαν 16χρονος και 17χρονος, χθες τα ξημερώματα
- Ο 16χρονος υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση, λόγω δύο τραυμάτων που έφερε στον λαιμό και στον θώρακα



Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας εξέδωσε σήμερα διάταγμα εξαήμερης κράτησης εναντίον 17χρονου, ο οποίος συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απόπειρας φόνου και πράξεων που σκοπεύουν στην πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης.

Εναντίον του 17χρονου, προέκυψε μαρτυρία κατά τη διάρκεια των ερευνών σχετικά με την επίθεση που φέρονται να δέχθηκαν 16χρονος και 17χρονος, χθες τα ξημερώματα, στη Λευκωσία, από τρία πρόσωπα.

Από την επίθεση τραυματίστηκαν και οι δύο και μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. Ο 16χρονος υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση, λόγω δύο τραυμάτων που έφερε στο λαιμό και το θώρακα, τα οποία φαίνονται να προκλήθηκαν από αιχμηρό αντικείμενο. Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, η κατάσταση της υγείας του θεωρείται σταθερή.

Όσον αφορά στο 17χρονο τραυματία, αυτός αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών απολύθηκε.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.


newsit.com.cy



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.