Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΕ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΣΤΟ ΜΟΥΖΑΚΙ... ΛΥΚΟΣ ΜΕ ΛΥΚΟΠΟΥΛΑ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΚΙ ΑΦΗΣΑΝ ΝΕΚΡΑ 14 ΠΡΟΒΑΤΑ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΑΝ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΗ - ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Επίθεση από λύκο με δύο μικρά λυκόπουλα δέχθηκε κτηνοτροφική μονάδα στο Χάρμα του Δήμου Μουζακίου τα ξημερώματα της Κυριακής (6/8) ...







Επίθεση από λύκο με δύο μικρά λυκόπουλα δέχθηκε κτηνοτροφική μονάδα στο Χάρμα του Δήμου Μουζακίου τα ξημερώματα της Κυριακής (6/8) και σύμφωνα με τις πληροφορίες του KarditsaLive.Net.






Από την επίθεση των άγριων ζώων συνολικά θανατώθηκαν 14 πρόβατα ενώ αρκετά ακόμα πληγώθηκαν σοβαρά. Στο σημείο έσπευσε κτηνίατρος για να βοηθήσει τα τραυματισμένα ζώα ενώ μεγάλη είναι η οικονομική ζημιά για τον κτηνοτρόφο που ανήκαν τα συγκεκριμένα ζώα.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι και πέρυσι υπήρξε αντίστοιχη επίθεση ενώ τις πληγές τους μετρούν και άλλοι κάτοικοι γειτονικών (και όχι μόνο) χωριών.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του KarditsaLive.Net επίθεση είχαμε πριν λίγες ημέρες και σε κτηνοτροφική μονάδα στα όρια της πόλης του Μουζακίου με τέσσερα ζώα να θανατώνονται από αντίστοιχη επίθεση.

Οι συχνές εμφανίσεις των άγριων ζώων στην περιοχή έχουν ανησυχήσει ιδιαίτερα τους κτηνοτρόφους που αναζητούν "ευήκοα ώτα" στο αίτημά τους για λήψη μέτρων ώστε να αντιμετωπιστεί η μεγάλη αύξηση του πληθυσμού τους.

Δείτε ερασιτεχνικό βίντεο από την επίθεση στην κτηνοτροφική μονάδα στο Χάρμα (ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)


lamiareport

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.