Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΦΛΕΒΕΣ ΕΤΟΙΜΕΣ ΝΑ ΕΚΡΑΓΟΥΝ! VIRAL ΕΓΙΝΑΝ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ΠΟΔΗΛΑΤΗ ΠΟΛΙΑΝΣΚΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 16 ΣΤΑΔΙΑ ΑΓΩΝΑ!

Τα πόδια του Πολιάνσκι δείχνουν τον αντίκτυπο της υπερπροσπάθειας: πολύ ταλαιπωρημένα, με τις φλέβες έτοιμες να εκραγούν! Τον γύρο ...





Τα πόδια του Πολιάνσκι δείχνουν τον αντίκτυπο της υπερπροσπάθειας: πολύ ταλαιπωρημένα, με τις φλέβες έτοιμες να εκραγούν!

Τον γύρο του Διαδικτύου κάνει μία φωτογραφία του ποδηλάτη Πάβελ Πολιάνσκι, που συμμετείχε στο Tour de France.




Ο αθλητής διένυσε συνολικά 2.829 χιλιόμετρα τις προηγούμενες 18 ημέρες και με ταχύτητα, που ένας απλός άνθρωπος δεν μπορεί να διατηρήσει ούτε για κλάσματα του δευτερολέπτου, χωρίς να καταρρεύσει!

Τα πόδια του Πολιάνσκι δείχνουν τον αντίκτυπο της υπερπροσπάθειας: πολύ ταλαιπωρημένα, με τις φλέβες έτοιμες να εκραγούν!

Ο ποδηλάτης μοιράστηκε στο προφίλ του στο Instagram μία φωτογραφία που απεικονίζει τα πόδια του μετά την συμπλήρωση του 16ου σταδίου του αγώνα. «Μετά από 16 στάδια, νομίζω ότι τα πόδια μου δείχνουν λιγάκι κουρασμένα» σημείωσε χαριτολογώντας.



Από τη στιγμή της ανάρτησής της η φωτογραφία με τα ταλαιπωρημένα του έγινε viral... και οι φαν του μάλλον ανησύχησαν λιγάκι. Μάλιστα, πολλοί ήταν εκείνοι που του συνέστησαν να δει έναν γιατρό.

«Σε παρακαλώ, πήγαινε στο γιατρό» έγραψε ένας από τους ακόλούθους του.

«Είσαι "νεκρός";» έγραψε ένας άλλος.

Όμως, αυτό που ακριβώς συνέβη στα πόδια του, είναι αυτό που σχολίασε ένας από τους χρήστες: «Δεν μοιάζουν σαν ανθρώπινα φύλλα δέντρου;».

Σε κανονικές συνθήκες τα πόδια του αθλητή είναι όπως στη χαλαρή φωτογραφία στην πισίνα.




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.