Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ε ΡΕ ΠΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΤΡΑΜΠ: ΑΝΕΒΑΣΕ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ TWITTER ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΑ ΔΕΡΝΕΙ ΤΟ CNN!..

Λίγες ώρες αφότου υπερασπίστηκε στο Twitter τον τρόπο που χρησιμοποιεί τα social media, έπειτα από τον σάλο που προκάλεσαν τα πρόσφατα ...






Λίγες ώρες αφότου υπερασπίστηκε στο Twitter τον τρόπο που χρησιμοποιεί τα social media, έπειτα από τον σάλο που προκάλεσαν τα πρόσφατα υβριστικά σχόλιά του για δύο παρουσιαστές του MSNBC, ο Ντόναλντ Τραμπ θέλησε να δείξει με πιο... άμεσο τρόπο ότι θα συνεχίσει να επιτίθεται στα ΜΜΕ που μεταδίδουν "fake news", τουλάχιστον όπως ο ίδιος αντιλαμβάνεται τον όρο.




Ποιος καλύτερος τρόπος λοιπόν να στείλει το «μήνυμά» του στους φανταστικούς του εχθρούς, από το να ποστάρει ένα βίντεο που τον δείχνει, να... δέρνει αλύπητα το CNN, στο ρινγκ ενός αγώνα "κατς";

Για να το πετύχει αυτό, ο πρόεδρος των ΗΠΑ δημοσίευσε ένα βίντεο-παρωδία που είχε γυριστεί το 2007, και έδειχνε τον ίδιο να ξυλοκοπεί άγρια στο ρινγκ τον Βινς Μακμάν, ιδιοκτήτη και πρόεδρο της επιχείρησης επαγγελματικής πάλης World Wrestling Entertainment. Στο τωρινό βίντεο, φυσικά, το πρόσωπο του Μακμάν καλύπτεται με το... λογότυπο του CNN, ένα καθαρά επιθετικό μήνυμα από τον Τραμπ που όπως φαίνεται.... πήρε τον ρόλο του στο βίντεο λίγο πιο σοβαρά απ' ό,τι έπρεπε.

Η αντίδραση του CNN ήταν άμεση. Όπως τόνισε ένας εκπρόσωπος του καναλιού: «Είναι μια θλιβερή μέρα όταν ο Πρόεδρος των ΗΠΑ προτρέπει σε βία ενάντια στους ρεπόρτερ. Προφανώς, η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Σάρα Χάκαμπι Σάντερς είπε ψέματα όταν ισχυρίστηκε ότι ο Πρόεδρος δεν ενθαρρύνει τέτοιες συμπεριφορές. Αντί να ετοιμάζεται στο ταξίδι του στο εξωτερικό, την πρώτη του συνάντηση με τον Βλαντιμίρ Πούτιν, τα προβλήματα με τη Βόρεια Κορέα και το νομοσχέδιο για την υγεία, επιδεικνύει εφηβική συμπεριφορά που ευτελίζει το αξίωμά του. Θα συνεχίσουμε να κάνουμε τη δουλειάς μας. Ώρα να αρχίσει κι αυτός να κάνει τη δική του».



protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.