Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΡΩΣΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ TASS: Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ROSTEC ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΟΥΣ S400 ΜΕ ΔΑΝΕΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΡΩΣΟΙ...!!!

ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ TASS... ΟΠΟΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΕΣ ΚΑΠ...






ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ TASS... ΟΠΟΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΕΣ ΚΑΠΟΙΟΙ  ΡΩΣΟΔΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΡΩΣΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΝ. 

Οι συζητήσεις επί τεχνικών ζητημάτων έχουν ολοκληρωθεί, αλλά πρέπει να επιλυθούν ζητήματα καθαρά διοικητικής φύσεως» είπε ο γενικός διευθυντής της κρατικής εταιρείας Rostec




Η Τουρκία θα λάβει υπό μορφή δανείου από την Ρωσία, ένα μέρος του ποσού που θα πρέπει να καταβάλει για την αγορά των ρωσικών συστημάτων αντιπυραυλικής άμυνας S-400, δήλωσε στους δημοσιογράφους ο γενικός διευθυντής της κρατικής εταιρείας Rostec Σεργκέι Τσεμέζοφ, από τον χώρο της διεθνούς αεροπορικής έκθεσης MAKS-2017 που διεξάγεται στη Μόσχα.

«Οι συζητήσεις επί τεχνικών ζητημάτων έχουν ολοκληρωθεί, αλλά πρέπει να επιλυθούν ζητήματα καθαρά διοικητικής φύσεως» είπε ο Τσεμέζοφ επισημαίνοντας ότι «από την μια πλευρά πρέπει η τουρκική κυβέρνηση να λάβει την απόφαση και από την άλλη να αποφασίσουμε εμείς τι πρέπει να κάνουμε».

«Υπάρχει βεβαίως και το οικονομικό ζήτημα: η τουρκική κυβέρνηση διεξάγει συνομιλίες με το δικό μας υπουργείο Οικονομικών, ως προς τα ποσά που θα διασφαλίσουν οι ίδιοι και τα ποσά που θα λάβουν ως δάνειο» κατέληξε ο Τσεμέζοφ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.