Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

OI ΠΡΩΤΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΡΗΞΗ ΓΚΑΖΙΟΥ ΣΕ ΣΚΗΝΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΕΡΒΩΝ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ - ΜΕ ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΕΓΚΑΥΜΑΤΑ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ - ΒΙΝΤΕΟ

Να καούν ζωντανοί κινδύνεψαν άτομα που είχαν κατασκηνώσει στην περιοχή Καβουρότρυπες Χαλκιδικής από έκρηξη φιαλιδίου με υγραέριο. ...





Να καούν ζωντανοί κινδύνεψαν άτομα που είχαν κατασκηνώσει στην περιοχή Καβουρότρυπες Χαλκιδικής από έκρηξη φιαλιδίου με υγραέριο.





Σύμφωνα με το halkidikinews.gr έγινε έκρηξη από γκαζάκι υγραερίου στη σκηνή οικογένειας Σέρβων, με αποτέλεσμα ο πατέρας και τα δύο από τα τρία παιδιά να φέρουν πολλαπλά εγκαύματα. Η μητέρα και το τρίτο παιδάκι δεν έχουν κάτι σοβαρό.

Η κατάσταση του πατέρα κρίνεται σοβαρή γι΄αυτό και θα τον παραλάβει το ελικόπτερο της πυροσβεστικής από τη Σάρτη και θα τον μεταφέρει σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

gazaki Γκαζάκι εξερράγη σε κατασκήνωση στη Χαλκιδική – Τραυματίστηκε σοβαρά Σέρβος [βίντεο]

Τα δύο παιδάκια μεταφέρονται στο Κέντρο Υγείας Αγίου Νικολάου, ενώ η μητέρα με το τρίτο παιδάκι είναι καλά στην υγεία τους.

Επειδή ξέσπασε φωτιά στο δάσος και σε παρακείμενες σκηνές, παρενέβησαν παρευρισκόμενοι και με πυροσβεστήρες έσβησαν τη φωτιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.