Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΛΟΠΕΡΝΑΕΙ ΤΟ ΧΟΥΝΤΟΠΑΙΔΟ Ο ΔΗΜΗΤΡΑΣ: ΕΧΕΙ ΞΕΣΚΙΣΕΙ ΤΙΣ ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ, ΕΝΩ OI EΛΛΗΝΕΣ ΠΕΙΝΑΝΕ

Η φωτογραφία που ανεβάζουμε είναι από τον λογαριασμό που διατηρεί στο Facebook ο επικεφαλής του «Ελληνικού Παρατηρητηρίου των Συμφωνιών ...





Η φωτογραφία που ανεβάζουμε είναι από τον λογαριασμό που διατηρεί στο Facebook ο επικεφαλής του «Ελληνικού Παρατηρητηρίου των Συμφωνιών του Ελσίνκι» Παναγιώτης Δημητράς, γιός του υφυπουργού Κοινωνικών Ασφαλίσεων της 21ης Απριλίου, μακαρίτη Ηλία Δημητρά.




Η κυρία που τρώει μαζί με τον Δημητρά τις μπριζόλες σε κάποιο εστιατόριο της Κεφαλονιάς είναι η γυναίκα του, γνωστή αντιρατσίστρια Ναυσικά Παπανικολάτου.

Όπως βλέπετε, ο επαγγελματικός αντιρατσισμός έχει γερή κονόμα: Ενώ χιλιάδες Έλληνες τρώνε από τα σκουπίδια, ο μέγας watcher (παρατηρητής) του Ρατσισμού στην Ελλάδα Παναγιώτης Δημητράς κάνει 2 μήνες διακοπές το καλοκαίρι και ξεσκίζει τις μπριζόλες στην πανάκριβη αυτήν την εποχή Κεφαλονιά. 

Κι όχι μόνο αυτό: Ανεβάζει και τις φωτογραφίες του στο Facebook για να μάς κάνει να ζηλέψουμε και να αντιληφθούμε πόσο μαλάκες είμαστε που εξακολουθούμε να δηλώνουμε Έλληνες πατριώτες. Διαβάστε και τα σχόλια που κάνουν (δεξιά) και οι φίλοι του Π. Δημητρά για την γαμπίτσα του!..

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.