Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ...!! ΟΙ «ΜΑΧΗΤΕΣ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ», OI ANTIFA ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΑΝΑΚΗΡΥΧΤΗΚΑΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ NEW JERSEY!!!

Στη λίστα με τις τρομοκρατικές οργανώσεις που απειλούν τις ΗΠΑ, καταχώρησε το υπουργείο Ασφαλείας του New Jersey των Ηνωμένων Πολιτει...





Στη λίστα με τις τρομοκρατικές οργανώσεις που απειλούν τις ΗΠΑ, καταχώρησε το υπουργείο Ασφαλείας του New Jersey των Ηνωμένων Πολιτειών τους κουκουλοφόρους φιλοπαγκοσμιοποιητές μαχητές των δρόμων, αυτοαποκαλούμενους ως "αντιφασίστες".




Αυτό σημαίνει πως οι δυνάμεις ασφαλείας της συγκεκριμένης Πολιτείας θα μπορούν να χρησιμοποιούν μέσα ακόμα και όπλα εναντίον τους, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Κάτω από τον τίτλο «Αναρχικοί Εξτρεμιστές: Antifa», η επίσημη ιστοσελίδα του υπουργείου Ασφαλείας «njhomelandsecurity.gov» χαρακτηρίζει επίσημα τους κουκουλοφόρους «αναρχικούς», των οποίων οι οργανώσεις χρηματοδοτούνται από τον «πεφωτισμένο» παγκοσμιοποιητή Σόρος, ως «εγχώρια τρομοκρατία».

«Τα τελευταία χρόνια, οι ομάδες ‘Antifa’ είναι ενεργές σε όλες τις ΗΠΑ, υιοθετώντας μία ποικιλία μεθόδων, προκειμένου να αναστατώσουν διαδηλώσεις», αναφέρει το συμβουλευτικό σώμα του υπουργείου, αναφερόμενο σε διάφορα περιστατικά, όπως επιθέσεις με χτυπήματα ακόμα και στο κεφάλι κατά οπαδών του Τραμπ.

Οι πολιτικές δυνάμεις στις ΗΠΑ, οι οποίες τάσσονται υπέρ της πατριωτικής Εθνικής Δεξιάς του Ντόναλντ Τραμπ, παίρνουν δυναμικά μέτρα κατά των «μισθοφόρων» της Νέας Τάξης και πλέον στις ΗΠΑ, ενδεχόμενα δούμε εικόνες τεράστιας καταστολής με δυνάμεις ασφαλείας να επιτίθενται μαζικά κατά των «αναρχικών στρατών».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.