Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΣΤΡΑΜΜΕΝΑ ΣΤΟ ΑΡΦΙΝ...!!! «ΥΠΟΝΟΜΕΥΕΤΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ISIS»... ΣΚΛΗΡΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ HDP ΓΙΑ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ!

Ο συνασπισμός ΑΚΠ-ΜΗΡ μεταφέρει βαριά όπλα, θωρακισμένες μονάδες και χιλιάδες στρατιώτες σε Χατάι και Κίλις για να καταλάβει την περιοχ...






Ο συνασπισμός ΑΚΠ-ΜΗΡ μεταφέρει βαριά όπλα, θωρακισμένες μονάδες και χιλιάδες στρατιώτες σε Χατάι και Κίλις για να καταλάβει την περιοχή Αφριν στην Συρία. Επί μέρες τώρα συνεχίζονται οι βολές πυροβολικού προς το Άφριν. Χωριά εκκενώνονται. Η κυβέρνηση του ΑΚΡ στις 6 ετών λανθασμένες κινήσεις της σε Συρία και Ιράκ και στα βήματα εξωτερικής πολιτικής που κατέληξαν σε πλήρες φιάσκο, προσθέτει τώρα ακόμη ένα.




Το καθεστώς Ερντογάν για να καλύψει την εσωτερική κρίση, για να κάνει να ξεχαστεί η απομόνωση στην οποία βρίσκεται παγκοσμίως και για να στερεώσει την εξουσία του, επιχειρεί να εξυψώσει τις εθνικιστικές και ρατσιστικές αυταπάτες. Ο συνασπισμός ΑΚΡ-ΜΗΡ που ετοιμάζεται για νέες περιπέτειες στην Συρία, βάζει να πληρώσουν το τίμημα της λανθασμένης του πολιτικής, οι νέοι και όλοι η κοινωνία.

Οι ετοιμασίες αυτές είναι μια νέα επιχείρηση περιπέτειας. Η Άφριν ως στόχος είναι σχέδιο αυτών που ενοχλούνται από την επιτυχία της Ροζάβας. Είναι σχέδιο αυτών που ενοχλούνται από την κοινή και ισότιμη αυτοδιοίκηση της περιοχής εκεί από Κούρδους, Άραβες και Τουρκμένους και από τον κοινό τους αγώνα. Η κίνηση αυτή συνιστά υπονόμευση του αγώνα ενάντια στην ISIS. Σημαίνει μετακίνηση ή διατάραξη αυτών που έχουν εστιάσει την προσοχή τους στην Ράκκα.

Η νέα προσπάθεια κατάληψης γης των Κούρδων από το καθεστώς Ερντογάν θα μεγαλώσει τον κίνδυνο για έναν κουρδο-τουρκικό και αραβο-κουρδικό πόλεμο. Θα σύρει την Τουρκία σε ένα πιο τεταμένο και πολωμένο περιβάλλον. Η προσπάθεια αυτή του καθεστώτος Ερντογάν να παίξει με την δημογραφία της περιοχής εκεί, είναι ριζικά λανθασμένη και απαράδεκτη. Για μια ακόμη φορά απευθυνόμαστε σε όλες τις δημοκρατικές και ειρηνικές δυνάμεις. Οι πολιτικές αυτές θα σύρουν την χώρα και την κοινωνία γρήγορα σε ακόμη μεγαλύτερα προβλήματα. Το συντομότερο πρέπει να αλλάξουν γνώμη. Καλούμε όλους εντός και εκτός της κυβέρνησης να κραυγάσουν τις αντιρρήσεις τους ενάντια στις πολιτικές έντασης και χάους.¨

http://dha.com.tr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.