Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΙ ΤΙ ΣΚ@ΤΑ ΕΚΑΝΕ Η ΟΥΝΕΣΚΟ;;;; ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ: ΕΣΤΗΣΑΝ GLAMOUR ΤΟΥΡΚΟ-ΓΥΦΤΙΚΟ ΓΑΜΟ ΣΤΗΝ… ΑΡΧΑΙΑ ΕΦΕΣΟ

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης Η τουρκική ξεφτύλα σε όλο της το μεγαλείο, σε βάρος ενός ιερού χώρου που έχει αναγνωριστεί για την ...






Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης




Η τουρκική ξεφτύλα σε όλο της το μεγαλείο, σε βάρος ενός ιερού χώρου που έχει αναγνωριστεί για την τεράστια αρχαιολογική, ιστορική θρησκευτική και πολιτιστική του αξία, σε βάρος της αρχαίας Εφέσου, της αρχαίας ελληνικής πόλης της δυτικής Μικράς Ασίας, που είναι και μια από τις επτά ιερές εκκλησίες της Βίβλου.



Όπως αναφέρεται, το σκάνδαλο ξέσπασε όταν δημοσιεύτηκαν φωτογραφίες εμπρός απ το ιερό χώρο τις Εφέσου με τα glamour τραπεζάκια, λες και ήταν καλοκαιρινό κέντρο, για να γίνει ο κιτς τουρκικός γάμος, ξευτελίζοντας τελείως τον χώρο αυτό που έχει γίνει τόπος προέλευσης χιλιάδων τουριστών από όλο τον κόσμο.




Το σκάνδαλο γίνεται ακόμα μεγαλύτερο καθώς τον τουρκικό αυτό γάμο τίμησαν και οι υπεύθυνοι του τουρκικού υπουργείου Πολιτισμού της Σμύρνης, ενώ την οργάνωση της glamour αυτής ξεφτύλας είχε αναλάβει το ίδιο το υπουργείο Τουρισμού και Πολιτισμού.





Περιττό να πούμε ότι οι αντιδράσεις από αυτό το σκάνδαλο έχουν ήδη προκαλέσει ζήτημα, καθώς μετά από αυτή την μεγάλη ξεφτύλα κατάλαβαν κάποιοι ότι έτσι ζημιώνεται η τουριστική εικόνα της Τουρκίας.

Θαυμαστέ λοιπόν το τουρκικό glamour, σε ένα αρχαιολογικό ιερό χώρο.

Ντροπή τους!

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.