Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΕ «ΟΜΠΡΕΛΑ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΩΝ ΚΥΜΑΤΩΝ» ΑΠΟ ΤΟ GEORGE BUSH, ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ «ΤΥΦΛΩΣΑΝ» TΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ F16...!!!

Αν και η πληροφορία δεν επιβεβαιώνεται επίσημα ,φαίνεται να είναι 100% αληθινή και διέρρευσε αν και έγιναν προσπάθειες να μαζευτεί !...

f16tur





Αν και η πληροφορία δεν επιβεβαιώνεται επίσημα ,φαίνεται να είναι 100% αληθινή και διέρρευσε αν και έγιναν προσπάθειες να μαζευτεί !





Σύμφωνα με πληροφορίες το Αεροπλανοφόρο «USS George H.W. Bush» , τύφλωσε Τούρκους χειριστές Μαχητικών της Πολεμικής Αεροπορίας που ασκούντο στα Κατεχόμενα και προσπάθησαν να πετάξουν πάνω από το Οικόπεδο 11 και δίπλα απο τη Πλατφόρμα που έστησε το «WEST CAPELIA»!

Οι Αμερικανοί χρησιμοποίησαν Ομπρέλα Ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων που «τύφλωσε» προσωρινά τα Τούρκικα Μαχητικά με αποτέλεσμα τον πλήρη αποσυντονισμό των θέσεων των μαχητικών …Οι Χειριστές δεν γνώριζαν που ακριβώς βρίσκονταν !

Το «USS George H.W. Bush» με το ψευδώνυμο «Εκδικητής» ναυπηγήθηκε το 2009 και η πρώτη του αποστολή έγινε το 2011. Πρόκειται για μια πλωτή πόλη, με μόνιμο πλήρωμα 3.500 άτομα, ενώ περίπου 2500 είναι τα άτομα που βρίσκονται στο πλοίο ως μέλη των ομάδων υποστήριξης και πληρώματα αεροσκαφών.




Με μήκος σχεδόν 333 μέτρα, είναι από τα μεγαλύτερα αεροπλανοφόρα παγκοσμίως, ενώ η ανώτατη ταχύτητά του υπερβαίνει τους 30 κόμβους και έχει εκτόπισμα που υπερβαίνει τους 100.000 τόνους.





Το πλοίο φιλοξενεί περισσότερα από 85 μαχητικά F/A-18C Ηοrnet, F/A-18E/F Super Hornet, ηλεκτρονικού Πολέμου EA-18G Growler, ( δείτε το video)

Επίσης διαθέτει ιπτάμενα ραντάρ Ε-2C Hawkeye και ελικόπτεραΗΗ-60Η… Έχει πάρει το όνομά του προς τιμήν του 41ου Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών Τζορτζ Μπους.

Σχετικό για το θέμα είναι και το Ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού STAR!

veteranos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.