Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΠΑΤΕΝΤΑ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ... GENERAL MOTORS: ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΕΝΟΝΤΑΙ... ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ!

Δύο εφαρμογές-πατέντες κατατέθηκαν από την General Motors στις ΗΠΑ, δίνοντας λεπτομέρειες μιας πλειάδας συστημάτων που θα μπορούσαν ...





Δύο εφαρμογές-πατέντες κατατέθηκαν από την General Motors στις ΗΠΑ, δίνοντας λεπτομέρειες μιας πλειάδας συστημάτων που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν σε αυτόνομα ταξί και βανάκια.





Όπως μπορείτε πολύ καλά να φανταστείτε, τα αυτόνομα αυτοκίνητα και μάλιστα σε δημόσια χρήση θα μεταφέρουν διαρκώς ανθρώπους από μέρος σε μέρος και φυσιολογικά θα τα θύματα του σκουπιδαριού που θα αφήνουν πίσω τους οι επιβάτες. Και καθώς δεν θα υπάρχει το απαραίτητο προσωπικό για να ελέγξει την καθαριότητά τους μέσα στην μέρα, τι θα έπρεπε να κάνει ένα αυτόνομο αυτοκίνητο που σέβεται τον… εαυτό του και τους επιβάτες;


Αυτό σκέφτηκε ο μεγάλος Αμερικανός κατασκευαστής και ξεκίνησε να εργάζεται πάνω σε τεχνολογία που θα επιτρέπει σε ένα αυτόνομο αυτοκίνητο να είναι και αυτοκαθαριζόμενο, χρησιμοποιώντας εσωτερικούς αισθητήρες που θα καθορίζουν πόσο καθαρό είναι το εσωτερικό του. Και όταν απαιτηθεί, το σύστημα αυτοκαθαρισμού θα ενεργοποιεί διάφορες συσκευές καθαρισμού, ατμοκαθαριστές που θα χρησιμοποιούν τη θερμότητα του κινητήρα και ανακτημένο νερό, ακόμα και καλαθάκια για σκουπίδια που αλλάζουν αυτόματα σακούλες.


Οι πατέντες ευρεσιτεχνίας αναφέρουν επίσης τη χρήση κουπονιών-κινήτρων που θα ενθαρρύνουν τους επιβάτες να αφαιρούν τις σακούλες σκουπιδιών όταν εγκαταλείπουν το όχημα. Πρόκειται για μια ενδιαφέρουσα εφαρμογή για κάτι που πιθανότατα θα καταστεί πρόβλημα με το που θα ξεκινήσουν να χρησιμοποιούνται τα αυτόνομα ταξί και τα λεωφορεία από το κοινό.


Σύμφωνα με την αίτηση της πατέντας, ο καθαρισμός μπορεί να γίνει αυτόνομα ή το όχημα μπορεί να στείλει σήμα σε ένα χρήστη, ο οποίος μπορεί να ενεργοποιήσει τον καθαρισμό εξ αποστάσεως. Το σύστημα μπορεί επίσης να προειδοποιεί τους επιβάτες για πιθανά αλλεργιογόνα στο αυτοκίνητο, περιλαμβανομένων των κατοικίδιων ή των ιχνών από φυστίκια.


drive

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.