Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

EINAI ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ! ΤΑ ΑΥΘΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΛΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΠΑΘΗ ΛΕΣΒΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΕΝΖΙΝΗ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ!

Σε μία αποκάλυψη – σοκ μπροστά στην κάμερα του Lesvosnews.gr, προχώρησε ο Πρόεδρος των Αστυνομικών Υπαλλήλων Λέσβου Δημήτρης Αλεξίου...

Παροπλισμένα τα αυτοκίνητα της αστυνομίας Λέσβου από έλλειψη καυσίμων




Σε μία αποκάλυψη – σοκ μπροστά στην κάμερα του Lesvosnews.gr, προχώρησε ο Πρόεδρος των Αστυνομικών Υπαλλήλων Λέσβου Δημήτρης Αλεξίου.




Ούτε λίγο ούτε πολύ, μας αποκάλυψε ότι τα υπηρεσιακά αυτοκίνητα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λέσβου, στην πλειοψηφία τους μένουν παροπλισμένα, για δύο βασικούς λόγους.

Πρώτος είναι η παντελής έλλειψη τεχνικής συντήρησης των αυτοκινήτων και ο δεύτερος η έλλειψη καυσίμων για την κίνησή τους.

Όπως αποκάλυψε ο Δημήτρης Αλεξίου, τα περισσότερα αυτοκίνητα είναι ακόμα και επικίνδυνα για να κυκλοφορούν, αφού κάποια από αυτά δεν έχουν ούτε φρένα !!!

Το θέμα της έλλειψης καυσίμων υπάρχει εδώ και αρκετό καιρό και παρά τις έγγραφες εκκλήσεις των αστυνομικών για την επίλυση του προβλήματος, δεν εγκρίνεται καμία δαπάνη για προμήθεια καυσίμων.

Έτσι όπως σοκαριστικά αποκαλύπτει π Πρόεδρος των Αστυνομικών Υπαλλήλων Λέσβου, τα αυτοκίνητα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λέσβου, κινούνται με τις χορηγίες (!!!) φίλων της Αστυνομίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.