Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Ο ΤΡΑΜΠ: ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΔΕ ΘΑ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΤΡΑΝΣΕΞΟΥΑΛ

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε μέσω Twitter ότι οι αμερικανικές Ένοπλες Δυνάμεις δεν θα δέχονται πλέον διεμφυλικούς. ...




Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε μέσω Twitter ότι οι αμερικανικές Ένοπλες Δυνάμεις δεν θα δέχονται πλέον διεμφυλικούς.


Και μπορεί ο Τραμπ να κάνει βαρύγδουπες ανακοινώσεις όμως το Πεντάγωνο δήλωσε άγνοια για την απόφαση.




Στην πρώτη σχετική ερώτηση που δέχθηκε εκπρόσωπος του Πενταγώνου, ο εκπρόσωπος παρέπεμψε όλες τις ερωτήσεις στην αμερικανική προεδρία.

Λίγο αργότερα, ανέφερε πως θα «συνεργαστεί στενά με τον Λευκό Οίκο σχετικά με την νέα οδηγία», λέγοντας ότι η αναθεωρημένη στάση απέναντι σε διεμφυλικούς θα παρουσιαστεί «στο κοντινό μέλλον».

«Μετά από διαβουλεύσεις με τους γενικούς και τους στρατιωτικούς μου εμπειρογνώμονες, σας ενημερώνω ότι η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών δεν θα δεχτεί ή δεν θα επιτρέψει στα άτομα τρανσέξουαλ να υπηρετήσουν σε οποιαδήποτε θέση στο στρατό των Η.Π.Α.», έγραψε στο Twitter o Ντόναλντ Τραμπ.

«Ο στρατός μας πρέπει να επικεντρωθεί στην αποφασιστική και συντριπτική νίκη και δεν μπορεί να επιβαρυνθεί με το τεράστιο ιατρικό κόστος και πιθανές επιπλοκές που θα συνεπαγόταν».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.