Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΓΚΑΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ!!! «ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΧΘΟΥΜΕ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΩΝ ΕΝΤΑΞΙΑΚΩΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΩΝ»! ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΠΟΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗΣ!

Όπως αναφέραμε λίγο πριν με έκτακτη ανάρτηση το Ευρωκοινοβούλιο ωήφισε νωρίτερα την διακοπή των ενταξιακών διαπραγματεύσεων με την...








Όπως αναφέραμε λίγο πριν με έκτακτη ανάρτηση το Ευρωκοινοβούλιο ωήφισε νωρίτερα την διακοπή των ενταξιακών διαπραγματεύσεων με την τουρκία... Οι αντιδράσεις από την τουρκία ξεκίνησαν κι έρχονται κι άλλες διασκεδαστικές!




Η Άγκυρα θα απορρίψει οποιαδήποτε πρόταση να ανασταλούν οι ενταξιακές διαπραγματεύσεις με την ΕΕ, υπέρ μιας στενότερης συνεργασίας σε άλλους τομείς, δήλωσε ο Τούρκος υπουργός Ευρωπαϊκών Θεμάτων Ομέρ Τσελίκ.

Οι δηλώσεις έγιναν στους δημοσιογράφους στη διάρκεια επίσκεψης του Ευρωπαίου επιτρόπου αρμόδιου για τη διεύρυνση Γιοχάνες Χαν.

«Είναι λάθος οι ευρωβουλευτές να ζητούν την αναστολή των ενταξιακών διαπραγματεύσεων της Τουρκίας», πρόσθεσε.

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο αναμένεται να ψηφίσει σήμερα για μια τέτοια πρόταση.

Σύμφωνα με το προσχέδιο της έκθεσης προόδου για την Τουρκία το 2016, που παρουσιάστηκε την Τετάρτη στο Στρασβούργο και το οποίο θα τεθεί σε ψηφοφορία στην Ολομέλεια της Ευρωβουλής, οι ευρωβουλευτές αναμένεται να εκφράσουν την ανησυχία τους για την απομάκρυνση της Άγκυρας από το κράτος δικαίου, τα ανθρώπινα δικαιώματα, την ελευθερία των μέσων ενημέρωσης και την καταπολέμηση της διαφθοράς.

Παράλληλα, οι ευρωβουλευτές αναμένεται να καταδικάσουν τις επανειλημμένες δηλώσεις του προέδρου της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, περί επαναφοράς της θανατικής ποινής.tribune.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.