Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΔΕ ΚΑΤΙ... ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΕ ΣΟΒΑΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ ΑΔΙΣΠΟ ΠΡΟΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ

Ο κ. Αριστείδης Βασιλειάδης μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης απευθύνει έκκληση για πληροφορίες σχετικά με σοβαρό τροχαίο το οποίο σ...






Ο κ. Αριστείδης Βασιλειάδης μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης απευθύνει έκκληση για πληροφορίες σχετικά με σοβαρό τροχαίο το οποίο συνέβη κοντά στην Καλαμαριά.




Το μήνυμα του κ. Βασιλειάδη:


Προς όλους όσοι μπορεί να ξέρετε κάτι: φίλος μας είχε τροχαίο ατύχημα, στο οποίο ο οδηγός που τον χτύπησε ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ. Το ατύχημα συνέβη στη Λεωφόρο Γεωργικής Σχολής, στο ύψος της ΑΔΙΣΠΟ (Ανώτατη Διακλαδική Σχολή Πολέμου) με κατεύθυνση προς την Καλαμαριά.

Ο φίλος κινούταν στη μεςαία λωρίδα.





Ξαφνικά και χωρίς καμιά προειδοποίηση και φλας, το όχημα με αριθμό κυκλοφορίας ΝΙΝ19** (τα δύο τελευταία ψηφία δυστυχώς δεν τα συγκράτησε ο φίλος) ΜΑΡΚΑΣ VOLKSWAGEN, μοντέλο TRANSPORTER, χρώματος ΣΙΕΛ (βανάκι), άλλαξε λωρίδα και εμβόλισε το αυτοκίνητο του φίλου, με αποτέλεσμα να προσκρούσει σε πεζοδρόμιο και τελικά στον τοίχο του Στρατοπέδου.


Ο ΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥ ΒΑΝ ΔΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΑΝ Ο ΦΙΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ, ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΣΟΙ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΤΙ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΟΥ ΜΗΝΥΜΑ, ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΣΑΣ, Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΣΑΣ, ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΑΣ.

Ευχαριστώ.


policenet

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.