Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΕ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΤΕ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΑ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΜΟΛΙΣ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟ... ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΕΥΓΕΝΙΚΟΙ!» ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΤΡΑΜΠ...!!! ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΟΣ!

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ τόνισε ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα με μια πολύ σκληρότερη αντιμετώπιση των συλληφθέντων και προέτρεψε τους αστυνο...





Ο πρόεδρος των ΗΠΑ τόνισε ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα με μια πολύ σκληρότερη αντιμετώπιση των συλληφθέντων και προέτρεψε τους αστυνομικούς να μην προστατεύουν τα κεφάλια των υπόπτων όταν τους βάζουν στα περιπολικά και τις κλούβες, χωρίς να τους πειράζει αν χτυπήσουν.





Συγκεκριμένα, είπε: «Βλέποντας αυτούς τους αλήτες να τους βάζετε στις κλούβες, λέω ‘σας παρακαλώ, μην είστε τόσο ευγενικοί’. Ή όταν τους βάζετε στα περιπολικά και προστατεύετε τα κεφάλια τους, ξέρετε, βάζοντας από πάνω τα χέρια σας για να μη χτυπήσουν τα κεφάλια τους – κι αυτοί έχουν μόλις σκοτώσει κάποιον-, εγώ λέω ‘μπορείτε να απομακρύνετε τα χέρια σας, εντάξει;”».

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με το αμερικανικό δίκαιο, οι ύποπτοι πρέπει να θεωρούνται αθώοι μέχρι να αποδειχθεί η ενοχή τους στο δικαστήριο.

Ο Τραμπ χαρακτήρισε «ζώα» τα μέλη συμμοριών και υπογράμμισε ότι θα παρέχει 100% κάλυψη στους αστυνομικούς, σε αντίθεση με ό,τι γινόταν παλαιότερα.

Παράλληλα, εξέφρασε την πρόθεσή του να εκδιώξει από τη Νέα Υόρκη μια από τις πλέον επικίνδυνες συμμορίες του κόσμου, την MS-13, μέλη της οποίας ευθύνονται για το θάνατο 17 ανθρώπων τον τελευταίο ενάμιση χρόνο στην κοινότητα Μπρέντγουντ του Λονγκ Άιλαντ.

Πηγή: topontiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.