Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΧΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΑΜΙΑΣ ΠΛΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ... ΑΔΕΙΕΣ!

Αδύνατο στέκεται για τους γιατρούς στο νοσοκομείο Λαμίας να διαχειριστούν το θέμα των καλοκαιρινών αδειών, σύμφωνα με δημοσιεύματα. ...






Αδύνατο στέκεται για τους γιατρούς στο νοσοκομείο Λαμίας να διαχειριστούν το θέμα των καλοκαιρινών αδειών, σύμφωνα με δημοσιεύματα.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το lamiareport.gr οι φωνές από το γραφείο του Διοικητή Παναγιώτη Ζυγούρη ακούγονταν μέχρι έξω, στη συνάντηση που είχε με τους γιατρούς του νοσοκομείου.





Αντικείμενο της συνάντησης ήταν το μπάχαλο που επικρατεί με τις άδειες των γιατρών, αφού μπήκε ο Ιούλιος και δεν μπορούν να προγραμματίσουν κάποιες ολιγοήμερες διακοπές με τις οικογένειές τους μέσα στο καλοκαίρι.

Στο γραφείο του Διοικητή συγκεντρώθηκε μεγάλος αριθμός γιατρών και κουβέντα στην κουβέντα δημιουργήθηκε πολύ μεγάλη ένταση, ενώ ακούστηκαν βαριές εκφράσεις και αιχμές κατά της διοίκησης του νοσοκομείου που δεν μπορούσε να διαχειριστεί το θέμα των αδειών.
Οι γιατροί έχουν προγραμματίσει να κάνουν Γενική Συνέλευση την Πέμπτη, στην οποία έχει κληθεί και ο νομικός σύμβουλος της ΕΙΝΚΥΦ, για να δουν πως θα μπορέσουν να βρουν λύση στο θέμα που έχει προκύψει.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ το ίδιο πρόβλημα έχει και το σωματείο εργαζομένων του νοσοκομείου.

Πηγή: lamiareport.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.